Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

"Η αξίας της νίκης μας!"

Ο Απόστολος Γιάννου και ο Κώστας Σταφυλίδης είχαν αποχαιρετίσει με γκολ το 2012 σκοράροντας από ένα γκολ στο 2-1 με τον Αιγινιακό στο Κύπελλο στις 22 Δεκεμβρίου, αλλά μπήκαν και με γκολ στο 2013 σκοράροντας επίσης από ένα γκολ στο 1-4 με τον Πανθρακικό!
Ο Απόστολος Γιάννου είχε πετύχει δύο γκολ στα ματς με τον Αιγινιακό στο Κύπελλο, αλλά απέναντι στον Πανθρακικό πέτυχε το πρώτο φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα. Μιλώντας για τη νίκη στην Κομοτηνή τόνισε:
«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Παρ' ότι κάποια στιγμή πήγε να στραβώσει το παιχνίδι πήραμε τελικά το ματς και τους τρεις βαθμούς. Φάγαμε αυτογκόλ, χάσαμε πέναλτι αλλά τα καταφέραμε τελικά... Βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. Το σημερινό γκολ το αφιερώνω στους γονείς μου. Ελπίζω να είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν».
Ο Σταφυλίδης από την πλευρά του πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά πιο πολύ για την νίκη. Η οποία ήρθε με ανατροπή γιατί χάναμε στο πρώτο μέρος. Ηταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε αντίπαλο που είχε σερί επιτυχιών και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία για την νίκη μας. Ξεκίνησε η χρονιά με το δεξί και θέλουμε έτσι να πάμε και στην συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου