Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Το ντεμπούτο Κατσουράνη

Για περισσότερο από μισή ώρα αγωνίστηκε στην Κομοτηνή ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 34χρονος μέσος αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Γιώργου Δώνη και η παρουσία του στο γήπεδο συνδυάστηκε με την ανατροπή του σκορ από τους φιλοξενούμενους. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Δικέφαλος βρίσκονταν ακόμη πίσω στο σκορ με 1-0, ενώ τελικά κέρδισε με 1-4 και ο Κατσούρ έβγαλε και μία ασίστ στο 3ο γκολ του Γιάννου...
Είναι σαφές ότι ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας δεν έχει φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ωστόσο ο χρόνος πλέον δουλεύει γι’ αυτόν και σύντομα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει τις πραγματικές του δυνατότητες.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ
Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρώτη παρουσία του Κατσουράνη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκαν οι επιτελείς του Δικέφαλου του Βορρά. Και όπως διαπίστωσαν, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας με την παρουσία του από το 59ο λεπτό της αναμέτρησης, προσέφερε ηρεμία στην ομάδα στον χώρο του κέντρου αλλά και τις κάθετες μπαλιές που ήταν απαραίτητες για να τις αξιοποιήσουν οι επιθετικοί. Ακόμη η ενέργειά του, με την σέντρα – λουκούμι που επιχείρησε στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ που πέτυχε ο Απόστολος Γιάννου, δείχνει και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στη δύσκολη συνέχεια.
Αλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας με την είσοδο του Κατσουράνη στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε διά γυμνού οφθαλμού. Μάλιστα τόσο ο Δώνης στις δηλώσεις του, όσο και οι διοικητικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν με θετικό τρόπο στην άμεση προσαρμογή του Κατσουράνη στην ομάδα.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ
Ο Κώστας Σταφυλίδης ικανοποίησε ένα απωθημένο του, να σκοράρει δηλαδή σε αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Στο παιχνίδι της Κομοτηνής, αν και αγωνίστηκε μόλις για δέκα λεπτά, κατάφερε να πετύχει το παρθενικό του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος. Αλλά και για τον Γιάννου το τέρμα ήταν το πρώτο από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Οσο για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς, και μάλιστα μακριά από την Τούμπα, αφού είχε πετύχει γκολ και στα Γιάννενα εναντίον του ΠΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου