Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ανατροπή και διπλό με 1-4 στην Κομοτηνή!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε τελικά με το δεξί στο 2013 και τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος καθώς παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και έχασε και πέναλτι τελικά γύρισε το ματς και έφτασε στο διπλό με 1-4 με γκολ των Λάζαρ (πέρασε τέσσερις αντιπάλους πριν σκοράρει όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία!), Σαλπιγγίδη, Γιάννου και Σταφυλίδη!
Ο Γιώργός Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του συνολικά έξι παίκτες: τον τιμωρημένο Στέφανο Αθανασιάδη, τους τραυματίες Έτο, Κωνσταντινίδη και Γλύκο, τον Γκαρσία (προφυλάσσεται για να μπει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς) και τον Κουμάλο ο οποίος βρίσκεται στη Νότια Αφρική κάνοντας προετοιμασία με την Εθνική του για το Κόπα Άφρικα.
Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε ένα εκπληκτικό 20λεπτό από το 70 και μετά όταν πέτυχε και τα τέσσερα γκολ εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο λόγω σωστής αποβολής του Κουτσόπουλου για ανατροπή στον Σαλπιγγίδη.
Το γήπεδο της Κομοτηνής ήταν ασπρόμαυρο από τους χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ που ακολούθησαν την ομάδα, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Κώστας Κατσουράνης έχοντας καλή απόδοση και μία ασίστ, στο 3ο γκολ του Δικεφάλου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Κάκος.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
1' Το ματς μόλις ξεκίνησε (17:15).
10' Σέντρα του Λίνο από αριστερά, ο Φωτάκη μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Κουτσόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.
11' Μετά από σέντρα του Κάτσε, ο Βιβιάν έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Κουτσόπουλος απομάκρυνε πάλι σε κόρνερ.
12' Ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουτσόπουλο μετά από σουτ του Λίνο, αλλά ο Κουτσόπουλος έβγαλε ενστικτωδώς τη μπάλα σε κόρνερ.
20' Ο Λίνο εκτέλεσε απευθείας φάουλ πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ.
31' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ! Ο Μίνγκας έκανε γύρισμα από δεξιά και ο Κάτσε την έστειλε άθελά του στα δίκτυα του Χακόμπο σε μία κακή στιγμή για τον νεαρό, για να γίνει το 0-1 για τους γηπεδούχους που δεν είχαν απειλήσει καθόλου έως τώρα.
39' Ο Σαλπιγγίδης κερδίζει πέναλτι και την αποβολή του Κουτσόπουλου!
42' Ο Σαλπιγγίδης αστοχεί καθώς ο Αντίλοβιτς αποκρούει τη μπάλα!
45' Καλό σουτ του Λόρενς, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αντίλοβιτς.
45'+ Μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Λάζαρ βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι αλλά σούταρε  ψηλά άουτ.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
46' Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
56' Σουτ του Λόρενς η μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια.
59' Ο Κώστας Κατσουράνης μπαίνει στη θέση του Ρομπέρ και κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
61' Μετά από λάθος των αμυντικών του ΠΑΟΚ ο Λουσέρο βγήκε τετ-α-τετ με τον Χακόμπο, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο απέκρουσε τη μπάλα στη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων.
70' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λάζαρ μετά από ωραία ατομική ενέργεια απέφυγε τέσσερις παίκτες και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-1 για τον ΠΑΟΚ! Ο Ρουμάνος ήταν να γίνει αλλαγή (ο Γιάννου ήταν έτοιμος να μπει στο παιχνίδι) αλλά μετά από το γκολ η αλλαγή παγώνει...
76' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λίνο έκανε εξαιρετική σέντρα από αριστερά και ο Σαλπιγγίδης στο δεύτερο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-2!
87' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Κατσουράνης έκανε εξαιρετική σέντρα ασίστ από αριστερά και ο Γιάννου με κεφαλιά κάνει το 1-3 καθαρίζοντας το παιχνίδι...
90' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Αποστολόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Σταφυλίδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-4.
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Καστσελάν, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Λαδάκης (83' Κυβελίδης), Λουσέρο, Μίνγκας (41' Αντίλοβιτς), Βαϊρουά (31' Μουνάφο), Παπαδόπουλος.
ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Βιβιάν, Κατσικά, Λίνο, Αποστολόπουλο, Κάτσε, Λάζαρ (83' Σταφυλίδης), Φωτάκη, Λόρενς (78' Γιάννου), Ρομπέρ (59' Κατσουράνης), Σαλπιγγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου