Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

«Ο ΠΑΟΚ άνετα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θεώρησε ότι ο Πανθρακικός έχασε με 1-4 από τον ΠΑΟΚ για δύο βασικούς λόγους.
Αναλυτικά τόνισε:
«Η έκταση του σκορ αδικεί την ομάδα μας. Αυτό έχει να κάνει με δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ο τραυματισμός του Βαϊρουά που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας αλλά και η αποβολή του Κουτσόπουλου. Ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι την ισοφάριση του ΠΑΟΚ και θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε την νίκη στην φάση του Λουσέρο. Ο ΠΑΟΚ πίεσε, άλλαξε σχηματισμούς και με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει έκανε 4 φάσεις και πέτυχε γκολ. Μας πειράζει ασφαλώς η ήττα. Δεν μπορώ όμως να μην δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ για την πορεία του. Για τον Βαιρουά υπάρχει μία υποψία για ένα κάταγμα. Εύχομαι να μην είναι, γιατί η απουσία του θα είναι σημαντική για την πορεία της ομάδας.
Όταν έγινε το 1-2 τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Μετά το 1-2 και εμείς αλλάξαμε σχηματισμό, προσθέσαμε έναν παίκτη στην επίθεση και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύθηκε με τις υπεραριθμίες που δημιούργησε. Όταν παίζεις με 10 παίκτες και έχεις μία αλλαγή ποτέ δεν την κάνεις νωρίς. Γιατί σε οποιονδήποτε τραυματισμό μπορεί να μείνεις με 9 παίκτες.
Η ομάδα μου στα τελευταία έξι παιχνίδια είχε ένα γκολ παθητικό. Σήμερα όμως ο αντίπαλος μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα με τις φάσεις που έκανε από τα πλάγια.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι άνετα στην 2η θέση για να παίξει στα προκριματικά των ομίλων. Και το αξίζει λόγω ποιότητας και ικανότητας των παικτών του.
Από την αρχή έλεγα πως ο στόχος του Πανθρακικού είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Ξέρετε ότι μέσα τα αποδυτήρια του Πανθρακικού είναι μία οικογένεια. Και όλα τελειώνουν όταν μπαίνουν τα παιδιά μέσα. Όσο για τα μεταγραφικά πάντα ψαχνόμαστε για να βρούμε λύσεις. Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας και πάνω σε αυτές θα προσπαθήσουμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου