Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Έτσι... γύρισε το παιχνίδι!

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή με σύστημα 4-3-3, όπως είχε κάνει στα τελευταία παιχνίδια μέσα στο 2012. Ο Χακόμπο υπερασπίστηκε την εστία (ο Γλύκος έμεινε εκτός αποστολής, αφού στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου γύρισε ο αστράγαλός του), οι Αποστολόπουλος και Λίνο κάλυψαν το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ οι Βιβιάν και Κατσικάς συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Φωτάκης, Κάτσε και Λάζαρ αποτέλεσαν την τριάδα των χαφ, ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Λόρενς, Σαλπιγγίδης και Ρομπέρ.

Στο τελευταίο ημίωρο, πάντως, του αγώνα ο Δώνης άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Ειδικότερα, ο Κατσουράνης, με την είσοδό του στο παιχνίδι αντί του Ρομπέρ, αγωνίστηκε στον άξονα των χαφ δίπλα στον Κάτσε, με τους Φωτάκη και Λάζαρ να κινούνται δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Παράλληλα, παρτενέρ του Σαλπιγγίδη στη γραμμή κρούσης ήταν ο Λόρενς, μέχρι την αντικατάστασή του από τον Γιάννου.
*Ο Πέλκας έμεινε εκτός 18άδας λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου