Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Το 3ο φετινό «καρέ» του ΠΑΟΚ!

Ακόμη και χωρίς τον πρώτο του σκόρερ (Στέφανο Αθανασιάδη), ο ΠΑΟΚ κατέφερε στην Κομοτηνή να βγάλει το 3ο φετινό του… «καρέ» κερδίζοντας τον Πανθρακικό με 1-4 με γκολ των Λάζαρ, Σαλπιγγίδη, Γιάννου και Σταφυλίδη.
Ήταν η πρώτη εκτός έδρας φετινή «τεσσάρα» καθώς οι δύο προηγούμενες ήταν στην Τούμπα.
Η πρώτη ήταν στις 9 Αυγούστου 2012, όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει εντός έδρας με 0-1 από την Μπνέι Γιεχούντα πριν κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (όπως στην Κομοτηνή!) και να φτάσει στη νίκη με 4-1 με δύο γκολ του Κλάους και από ένα του Ρομπέρ και του Πέλκα.
«Καρέ» είχε βγάλει ο ΠΑΟΚ (και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο…) στο άνετο 4-1 επί του Άρη στις 30 Σεπτεμβρίου. Εκεί από ένα γκολ πέτυχαν οι Λόρενς, Κατσικάς, Φωτάκης και Αθανασιάδης.
Συμπτωματικά και στις τρεις φετινές «τεσσάρες» του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος κέρδισε με 4-1 ενώ σε όλες τις περιπτώσεις μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ (με τον Πανθρακικό έχασε και πέναλτι).
Επίσης συμπτωματικά στα δύο εγχώρια «καρέ» (με Άρη και Πανθρακικό) διαιτητής ήταν ο Τάσος Κάκος, ο οποίος μάλλον εμπνέει τους παίκτες του ΠΑΟΚ…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου