Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Δεν βάζουμε μυαλό»

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν εκμεταλλεύτηκε τα 90΄ αλλά μόνο τα 45΄ στάθηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας. Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν «μάσησε» τα λόγια του: «Για άλλη μια φορά πετάξαμε χωρίς λόγο ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το γεγονός πρέπει επιτέλους ν α μας προβληματίσει και να αλλάξουμε… συνήθειες. Οφείλουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όσα παιχνίδια ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Μένουν αρκετά παιχνίδια κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρώσουμε βαθμούς για να μπούμε στα πλει οφ από τη σωστή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Έχουμε επικίνδυνα παιχνίδια μπροστά μας και δεν έχουμε περιθώρια να χαλαρώσουμε. Χάσαμε αδικαιολόγητα βαθμούς το τελευταίο διάστημα και δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε κι άλλους. Αυτό πλέον το ξέρουμε όλοι και ανάλογα θα λειτουργήσουμε».

Αναφερόμενος στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις τελευταίες ώρες ο διεθνής αμυντικός τόνισε: «Πονούσα αλλά αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και να αγωνιστώ. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν σκεφτόμουν τίποτε άλλο εκτός από το πώς θα κερδίσει η ομάδα μου. Όταν παίζεις δεν σκέφτεσαι τίποτε άλλο. Ο πόνος φεύγει κι επανέρχεται όταν τελειώνει ο αγώνας» είπε ο Μαλεζάς ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του χωρίς να διευκρινίσει αν αισθάνεται ή όχι ενοχλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου