Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Γιάχος, ο Ρομπέρ και ο Κριστιάνο

Ο Θανάσης Γιάχος είναι ο διαιτητής, μαζί με τον Θάνο, που έχει σφυρίξει τα περισσότερα παιχνίδια στη φετινή Σούπερ Λίγκα, αφού έχει ήδη διαιτητεύσει δώδεκα παιχνίδια. Τα έξι από αυτά δεν έχουν αναδείξει νικητή, στα τέσσερα επικράτησαν οι γηπεδούχοι και στα άλλα δύο οι φιλοξενούμενοι. Κατά μέσο όρο υποδεικνύει 32 φάουλ, ενώ χρησιμοποιεί επτά φορές την κίτρινη κάρτα. Συνολικά και στα δώδεκα ματς έχει δείξει τρεις κόκκινες και άλλες δύο έχει σφυρίξει πέναλτι.

Πάλι εκτός αποστολής ο Μπερτράντ Ρομπέρ. Ο 28χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, που έχει δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συνολικά 305 λεπτά, δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λάσλο Μπόλονι, μένοντας ξανά εκτός δράσης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ο Κριστιάνο από την βραζιλιάνικη Τίγκρες Κρισιούμα. “Ακόμη δεν είμαι έτοιμος 100%, ελπίζω όμως πως σε μία εβδομάδα θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου” ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου