Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μεμονωμένα και στην Κέρκυρα

Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το προσεχές ματς του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα δε χορηγήθηκαν επίσημα εισιτήρια στο Δικέφαλο,  αλλά όπως έγινε γνωστό, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορέσουν μεμονωμένα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Τα μέτρα ασφαλείας στο νησί των Φαιάκων θα είναι έτσι και αλλιώς αυξημένα λόγω της παρέλασης της 25ης Μαρτίου και τα εισιτήρια τα οποία θα τεθούν στην κυκλοφορία από την ΠΑΕ Κέρκυρα, θα είναι 2.800.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν μεμονωμένα, χωρίς διακριτικά και με την επίδειξη της ονομαστικής τους ταυτότητας να πάρουν το εισιτήριο τους για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15.00, την προσεχή Κυριακή.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Σάκης Τονουσίδης, με δηλώσεις του στον «Sport103.fm», μίλησε για τις απαγορεύσεις οργανωμένης μετακίνησης και την παρουσία στην Κέρκυρα, αλλά και τη στάση της Αστυνομίας που διαπιστώνει ο ίδιος.
Για τη σύσκεψη στην Κέρκυρα: «Το αποτέλεσμα είναι όπως και στο Αγρίνιο. Δε χορηγήθηκαν εισιτήρια στην αντίπαλη ΠΑΕ καθώς ούτε η γηπεδούχος ΠΑΕ συναινεί, αφού δεν υπάρχουν και οι συνθήκες στο γήπεδο. Είναι ένα γήπεδο που έχει 2.850 εισιτήρια μαζί με τα διαρκείας και απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση. Αν κάποιος φίλαθλος βρει εισιτήριο χωρίς διακριτικά θα μπορέσει να δει το παιχνίδι. Είναι και η 25η Μαρτίου και η Αστυνομία φοβάται γενικότερα εκείνη τη μέρα και για την παρέλαση και για το γήπεδο».
Για τη φιλοξενία στο Αγρίνιο: «Στο Αγρίνιο δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Πήραμε κάποια εισιτήρια στα χέρια μας σαν ΠΑΕ, όσοι φίλοι είχαν εισιτήριο σε άλλη κερκίδα, εντοπίστηκαν την τελευταία στιγμή και ήρθαν μαζί μας. Είχαμε άριστη συνεργασία με όλους και πήγαν όλα καλά με την ασφάλεια των οπαδών μας. Από τις πρώτες συσκέψεις υπήρχε η αρνητική στάση της Αστυνομίας. Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζουν ότι μιλάμε για φιλάθλους άλλη χώρα. Εχουμε περάσει από όλα τα τεστ και σε θέμα προστίμων με οπαδούς άλλων μεγάλων ομάδων είμαστε πολύ καλά. Με του που λέμε για τους φίλαθλούς μας μπαίνουν διάφοροι φραγμοί. Και στο Αγρίνιο πάλι δώσαμε τις εξετάσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου