Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Το νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πολύ σύντομα ένα νέο πρόσωπο θα προστεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές που είχε ο Ζήσης Βρύζας προκειμένου να εμπλουτίσει το διοικητικό συμβούλιο δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα με εξαίρεση τον επιχειρηματία Βασίλη Τριλυράκη που είναι μέλος της λέσχης φίλων ΠΑΟΚ με την οποία και δραστηριοποιείται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Τριλυράκης (ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας) ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του Δικεφάλου στο Αγρίνιο και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό χωρίς να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που τον θέλουν να προστίθεται στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα των επαφών που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς επίσης και τις προθέσεις του σχετικά με τον κ. Τριλυράκη και το ρόλο που θα αναλάβει στο διοικητικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου