Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Χαλκιάς ήταν και πάλι κορυφαίος

Επειτα από μια τόσο μέτρια και κακή – κατά διαστήματα – εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ μάλλον πρέπει να είναι ευχαριστημένος που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Αγρίνιο. Οπως και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο Χαλκιάς τον κράτησε όρθιο στις δύσκολες φάσεις όταν απέκρουσε, ενώ η ισοφάριση ήρθε σ’ ένα σημείο που οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα λήξει 1-0. Σε κακή μέρα οι μέσοι της ομάδας, δυσλειτουργία στη δεξιά πλευρά.
Η απόδοση των παικτών

ΧΑΛΚΙΑΣ 8

Στο γκολ του Παναιτωλικού δε φέρει ευθύνη, αφού οι αντίπαλοι είχαν φτάσει στη μικρή περιοχή. Σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, πάντως, είχε σούπερ αντανακλαστικά, όπως στα πλασέ του Χαριστέα και το σουτ του Θεοδωρίδη που απέκρουσε.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 5

Το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του 20χρονου μπακ ήταν και το χειρότερο. Η συνεργασία του με τον Σαλπιγγίδη δεξιά ήταν πολύ κακή, αντιμετώπισε κάποια αμυντικά προβλήματα, ενώ και επιθετικά μπλόκαρε σε πολλές φάσεις.

ΛΙΝΟ  7

Σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ. Είχε την περισσότερη όρεξη, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά δεν τον ακολουθούσαν οι υπόλοιποι. Επιπλέον, αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Κουράστηκε και αντικαταστάθηκε.

ΜΑΛΕΖΑΣ 7

Η επιστροφή του στο κέντρο της άμυνας ισορρόπησε τα πράγματα, τουλάχιστον συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Αστέρα. Στο γκολ των γηπεδούχων δεν προλάβαινε τον Θεοδωρίδη, ενώ οι περισσότερες τοποθετήσεις του ήταν σωστές.

ΤΣΙΡΙΛΟ 7

Αμυντικά ο Ιταλός ήταν κακός. “Έχασε” τον Χαριστέα και στη φάση του γκολ, όταν έκανε την πάσα, αλλά και στις δύο φάσεις με τα σουτ που απέκρουσε ο Χαλκιάς. Με το παλικαρίσιο γκολ που πέτυχε, όμως, έδωσε ουσιαστικά τον βαθμό στον ΠΑΟΚ.

ΓΚΑΡΣΙΑ 6

Από τους τρεις της μεσαίας γραμμής, ο Ουρουγουανός ήταν ο πιο υποφερτός. Είχε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι του, πήρε πιο πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του και είχε ορισμένες καλές εκτελέσεις στα στημένα, με κορυφαία το κόρνερ στο 1-1.

ΛΑΖΑΡ 5

Σε κακό απόγευμα και ο Ρουμάνος. Χωρίς ουσία στο παιχνίδι του, ενώ πολλές φορές, όταν άλλαζε την μπάλα, ερχόταν και πάλι στο ίδιο σημείο. Δεν έβγαλε καμία κάθετη πάσα, ενώ δεν απέφυγε και κάποια λάθη στη μεσαία γραμμή.

ΦΩΤΑΚΗΣ 5

Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε καμία πρωτοβουλία, δε φάνηκε καθόλου και δύο τρεις φορές που πήγε να κάνει κάτι δεν του βγήκαν οι φάσεις. Όταν πέρασε δεξιά για να καλύψει την έξοδο του Αποστολόπουλου, λειτούργησε καλύτερα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6

Αλλο ένα ματς που ήταν στην ενδεκάδα, αλλά δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Είχε κάποιους καλούς συνδυασμούς με τον Λίνο, δεν του έλειπε η διάθεση, αλλά έλειπε η τελική ενέργεια. Πάντως, είχε ασίστ για γκολ στον Αθανασιάδη.

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 5

Το χθεσινό παιχνίδι μάλλον θα θέλει να το ξεχάσει γρήγορα. Ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν του έβγαινε τίποτα στο γήπεδο και δεν είχε σωστά τελειώματα. Ένα καλό σουτ έκανε με το αριστερό κι αυτό στο 90’, αλλά απέκρουσε ο Τζενάμο.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 6

Ούτε ο Κλάους ήταν σε καλή μέρα, απλά είχε κάποιες προσπάθειες που φάνηκε λίγο περισσότερο. Έχασε σπουδαία ευκαιρία πριν από το 1-1 του Τσιρίλο, λειτούργησε μάλλον καλύτερα όταν ο Μπόλονι τον έβαλε στη θέση του Φωτάκη.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 6

Παρ’ ότι δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου ως σέντερ φορ στο μισάωρο που αγωνίστηκε, αυτός δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε σε όλες τις φάσεις, γύριζε ακόμα και στην άμυνα να μαρκάρει και έδειξε πόσο πολύ θέλει χρόνο συμμετοχής από τον Μπόλονι.

ΝΙΜΑΝΙ 6

Δεν έκανε κάτι σπουδαίο, τουλάχιστον, όμως, ήταν σαφώς πιο θετικός από τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Είχε ορισμένες καλές στιγμές από τα αριστερά, κέρδισε κόρνερ και φάουλ, έδωσε μια μικρή επιθετική ώθηση στην ομάδα.

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ 6

Προφανώς ο Μπόλονι τον έβαλε στο ματς γιατί κουράστηκε ο Λίνο. Πάντως, στο τέταρτο που αγωνίστηκε φάνηκε αρκετά, ήταν πολύ δυνατός στις μονομαχίες και βοήθησε ώστε να ανέβει η ομάδα και να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου