Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δυόμισι δεκαετίες μετά στο Αγρίνιο

Ηταν 5 Ιουνίου 1977 όταν για τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό (μια εβδομάδα πριν από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, που σήμανε την απώλεια κατάκτησης του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος).
Ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί με τον Κώστα Ορφανό στο 21΄, ο προερχόμενος από τον Άρη Κώστας Παπαϊωάννου είχε ισοφαρίσει στο 45΄ (τον Παναιτωλικό ενίσχυε και ένας ακόμη πρώην παίκτης των “κίτρινων”, ο Κλήμης Γούναρης) και στο 63΄, και πάλι ο Ορφανός είχε διαμορφώσει το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους.
Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί με τους Μηλίνη, Γούναρη, Αναστασιάδη (87΄ Καπουσούζης), Ιωσηφίδη (48΄ Βούλγαρη), Πέλλιο, Τερζανίδη, Ορφανό, Σαράφη, Αποστολίδη, Δαμανάκη και Γκουερίνο.
Για την τοπική ομάδα, στην οποία καθιερώνονταν τότε ο Νίκος Μίχος, είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι οι Εφρέμοφ, Σερκίδης, Μίχος, Σιακούφης, Χιλ, Γούναρης (75΄ Παλαμάρας), Γαβαλάς, Παππάς, Μπεκατώρος, Παπαϊωάννου και Γκανιάτσας (70΄ Τάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου