Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Βιεϊρίνια: «Δεν πάω πουθενά, χαρούμενος σε ΠΑΟΚ»

Ο Αντρε Βιεϊρίνια δήλωσε για ακόμη μία φορά ότι δεν πάει πουθενά και είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ!

Για όσα έχουν ακουστεί για τη μεταγραφή του είπε: «Το ακούω εδώ και καιρό. Ακόμα από΄την εποχή που έκανα διακοπές. Το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκομαι εδώ, θα παραμείνω εδώ και σήμερα που πήραμε το παιχνίδι.

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου είπε : «Το πιο σημαντικό από όλα είναι η νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία όπως στην Ευρώπη. Και έχουμε αποδείξει ότι τα παιχνίδια που κάνουμε στην Ευρώπη τα κάνουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη φάση του πρώτου γκολ είπε: «Αυτά βγαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Εκανα ένα τακουνάκι και βγήκε πάσα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και σημειώσαμε το γκολ».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακό είπε: «Άλλο να παίζουμε στην Ευρώπη και άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Και βέβαια θα κάνουμε το ίδιο όπως σε όλα τα παιχνίδια, Θα μπούμε για να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να παίζουμε παντού το ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου