Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Έσπασαν λεωφορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η πρόκληση των αστυνομικών δυνάμεων από τη Αττική συνεχίστηκε αργά χθες το βράδυ και μετά τη αποχώρηση των οκτώ λεωφορείων που μετέφεραν τους οπαδούς του Δικέφαλου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Στα διόδια των Αφιδνών, άνδρες των ΜΑΤ έσπασαν με τα γκλόπ τους τζάμια από λεωφορείο που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό είχε ως συνέπεια να επικρατήσει πανδαιμόνιο καθώς οι οπαδοί αντέδρασαν γιατί δεν ανέχθηκαν σε καμία περίπτωση τη Χούντα της αστυνομίας στη Αθήνα. Επικράτησε ένταση για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και αποχώρησαν από το σημείο.
Η ένταση ήταν μεγάλη καθώς φάνηκε ξεκάθαρα πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο από τη αστυνομία της Αθήνας για να προκληθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και να δημιουργηθούν πρόσκαιρα, ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Για το νέο αρνητικό συμβάν που προκάλεσαν άνδρες των ΜΑΤ από τη Αθήνα, ενημερώθηκε ο Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. Συνομίλησαν σε έντονο ύφος με εκπροσώπους της Αστυνομίας και τους καταλόγισαν ευθύνες για τη στάση των ανδρών των ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου