Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Εγκλήματα" της αστυνομίας σε βάρος οπαδών του ΠΑΟΚ

Για ακόμη μία φορά οι αστυνομικές αρχές τις Αθήνας λειτούργησαν προβοκατόρικα προκαλώντας με απίστευτους τρόπους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στη Νέα Σμύρνη για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ήταν ξεκάθαρο ότι όλα έγιναν για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.
Οι απίστευτες προκλήσεις έγιναν στο ημίχρονο όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να βρουν νερά για να δροσιστούν από την αφόρητη ζέστη και άλλοι ήθελαν να πάνε στις τουαλέτες!

Όλα ξεκίνησαν ότι άνευ λόγου και αιτίας στάλθηκε έξτρα αστυνομική δύναμη ανάμεσα στους οπαδούς του Δικεφάλο.
Επειδή δεν υπήρχαν κυλικεία στην κερκίδα που φιλοξενήθηκε ο κόσμος του Δικεφάλου, κάποιοι βγήκαν εκτός γηπέδου για να πάρουν νερά και εκεί δέχθηκαν την πρώτη αναίτια επίθεση από τις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα οι αστυνομικοί άρχισαν να βρίζουν χυδαία τους φίλους του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας και τους εμετικούς αντιεθνικούς χαρακτηρισμούς (Βούλγαροι κτλ)
Η δεύτερη μεγάλη πρόκληση ήταν η άρνηση των αστυνομικών να αφήσουν τους οπαδούς του Δικεφάλου να πάνε στις τουαλέτες!!!
Εκεί οξύνθηκε η ένταση καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους φίλους του ΠΑΟΚ για τις προκλήσεις της αστυνομίας.

Ο Ζαγοράκης έκανε έντονα παράπονα στους επικεφαλής των αστυνομικών  αρχών και ζήτησε εξηγήσεις για τις απίστευτες καταγγελίες που έγιναν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου