Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Τη νίκη έφεραν οι Έλληνες διεθνείς»

Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας μετά από το παιχνίδι επισήμανε ότι έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη και τόνισε ότι οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα ήταν οι Έλληνες διεθνείς του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά τόνισε:

«Όταν ερχόμασταν στη Νέα Σμύρνη ξέραμε ότι μας περιμένει ένας πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα τον Πανιώνιο δύο φορές και διαπίστωσα ότι έχει πολύ δυνατό κέντρο. Με ποδοσφαιριστές που κάνουν πολλές προσπάθειες από περιοχή σε περιοχή. Αυτό τον κάνει πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Για μας ήταν ένα παραπάνω πρόβλημα ότι προερχόμασταν από ένα ευρωπαϊκό ματς το οποίο δώσαμε πριν από λίγες μέρες με την Τότεναμ. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις σωματικά, αλλά και ψυχολογικά μετά από τέτοια ματς…

Είναι πάντα δύσκολο να αναπτύξεις τον εαυτό σου σε τόσο υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης δύο φορές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Αυτή είναι η εξήγηση για το κακό πρώτο μέρος που είχαμε.

Στο τέλος του παιχνιδιού όμως πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Να τους δώσω συγχαρητήρια που αφυπνίστηκαν στο β’ ημίχρονο και πήραμε μία δίκαιη νίκη με τις ευκαιρίες που είχαμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος, από τα δύο ματς που είχαμε μέσα στην εβδομάδα, έστω κι αν δεν κερδίσαμε τελικά την Τότεναμ.

Είμαι ευχαριστημένος από δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο, καθώς δείξαμε μία άλλη εικόνα από ότι στην Κρήτη.

Είμαι χαρούμενος επειδή οι επιθετικοί μας σκόραραν.

Είμαι χαρούμενος με την τακτική συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη, πέρα από το γκολ που πέτυχε.

Πιστεύω ότι οι καλύτεροι παίκτες μας σήμερα ήταν οι Φωτάκης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης, οι τρεις Έλληνες διεθνείς μας.

Αυτό είναι ένα καλό σημάδι και για τα επόμενα ματς της Εθνικής Ελλάδας…»

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ για δεύτερο σερί ματς ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπόλονι απάντησε: «Ξέρω ότι οι παίκτες μου νιώθουν τη μεγαλύτερη ευθύνη που έχουν ως παίκτες του ΠΑΟΚ. Αυτή η ευθύνη κάποιες φορές φέρνει ένα άγχος που δεν είναι θετικό. Γιατί για να παίξεις καλά πρέπει να παίξεις απελευθερωμένα στο μυαλό. Η ευθύνη αποτελέσματος δεν τους αφήνει κάποιες φορές να κάνουν αυτό που μπορούν»

Για τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν είπε: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Ο στόχος μας είναι να δίνουμε όλη μας τη δύναμη σε κάθε ματς. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς μας που έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι για να είναι και πάλι μαζί μας. Δυστυχώς δεν ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο με την ένταση . Αλλά είναι φανταστικοί και μας έδωσαν μεγάλη δύναμη».

Τέλος σε ερώτηση για τον Κοντρέρας και αν βρήκε τη φόρμα του με την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο ματς με τον Πανιωνιο είπε: «Για μένα σήμερα οι καλύτεροι παίκτες μας σήμερα ήταν οι Έλληνες. Ο Κοντρέρας ήταν καλός… Αλλά δεν μου αρέσει να αναφέρομαι ατομικά σε όλους. Οι  καλύτεροι ήταν οι Έλληνες»

Λεμονής: «Ίσως πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, τόνισε ότι με βάση την εικόνα του αγώνα η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των μονάδων του ΠΑΟΚ.

«Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με εμάς να έχουμε πέντε τελικές προσπάθειες περισσότερες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε εμείς να προηγηθούμε. Είχαμε 1-2 φάσεις στο τέλος για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παίζει ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ είχε ευρωπαϊκό ματς, αλλά έχει πολύ καλές μονάδες. Προσπαθήσαμε, αλλά είχαμε άσχημα διαστήματα μετά τα γκολ που δεχθήκαμε. Ήταν ένας αγώνας υψηλού επιπέδου. Θα δούμε τον αγώνα, θα κάνουμε την ανάλυση και θα εντοπίσουμε αδυναμίες. Στα γκολ που δεχθήκαμε δεν είχαμε καλές αντιδράσεις στις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου