Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Γκαρσία: «Μακάρι νά έρθει σε μας ο Εστογιανόφ!»

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στη διαιτησία, και κάλεσε τον Εστογιανόφ στον ΠΑΟΚ!
«Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκανα μόνο ένα φάουλ. Ο διαιτητής μου είπε ότι στο επόμενο φάουλ θα με βγάλει από το γήπεδο! Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια γιατί αυτό που μου είπε μου έδωσε περισσότερο δύναμη να συνεχίσω!
Είναι κάποιοι διαιτητές που προσπαθούν να κάνουν καλό παιχνίδι. Υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν να σε κάνουν νευρικό. Γι’ αυτό και πρέπει να έχεις ζεστή καρδιά και κρύο μυαλό!», είπε αρχικά
Συνεχίζοντας ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην εγκάρδια συνομιλία που είχε με τον Εστογιανόφ: «Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική. Στο τέλος μου έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη. Είναι σαν αδερφός μου. Μακάρι να τον έχουμε μαζί μας στον ΠΑΟΚ στο μέλλον!»
Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο προσαρμοσμένος φέτος στα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη είπε: «Δεν υπάρχει άλλη λύση, και πρέπει να προσαρμοστούμε περισσότερο και πρώτα από όλα ψυχολογικά. Κάναμε ένα καλό ματς την Πέμπτη με την Τότεναμ και ίσως με τον Πανιώνιο ξεκινήσαμε λίγο πιο χαλαροί. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πιο ζεστά από αρχή το παιχνίδι».
Όσο για τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που ακολουθούν είπε: «Όλα τα ματς είναι πολύ σημαντικά. Ειδικά και όταν παίζουμε μέσα στο σπίτι. Απλά ζητάμε φέτος το πρωτάθλημα να είναι δίκαιο. Να μην σφυρίζουν πολλά ματς εναντίον μας όπως πέρυσι. Στο ποδόσφαιρο χάνεις, κερδίζεις ή ισοπαλία αλλά όλα πρέπει να γίνονται με δικαιοσύνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου