Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Απόδραση με διπλό από τη Νέα Σμύρνη

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο Λάσλο Μπόλονι απέκλεισε από την αποστολή την τελευταία στιγμή τον ανέτοιμο Μπρούνο Τσιρίλο.
Η εξέλιξη του αγώνα
1΄Αρχισε το παιχνίδι
2΄Καλή σέντρα από τον Λίνο έδιωξε ο Σιόβας.
6΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Σέντρα από τον Κρβκβέλια, ο Εστογιανόφ έκανε το κοντρόλ και σούταρε σε δεύτερο χρόνο άουτ.
8΄Σέντρα του Εστογιανόφ, κεφαλιά του Κούτσι ψηλά άουτ.
11΄Κόρνερ του Εστογιανόφ, κεφαλιά του Κούτσι, που ήταν μόνος μέσα στην περιοχή, άουτ.
14΄Σέντρα του Κούτσι πρόλαβε κι έδιωξε ο Κοντρέρας πριν τον Κουμορτζί. Στη συνέχεια κόρνερ και επιθετικό φάουλ.
16΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Αθανασιάδης, ΠΑΟΚΑΡΑ 0-1! Τρίτο γκολ σε επτά ματς για τον Κλάους, πρώτο φετινό στη Σούπερ Λιγκ. Απίστευτος συνδυασμός με λόμπα του Φωτάκη πίσω από το κέντρο, κοντρόλ του Βιεϊρίνια μέσα στην περιοχή και εκπληκτικό τακουνάκι και απευθείας σουτ από τον
Αθανασιάδη στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου!
18΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ξεδιπλώθηκε με τον Γκαρσία που πάσαρε στον Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος έκανε ντρίμπλα και σούταρε στην κίνηση με το αριστερό και ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε ασταθώς. Ο Αθανασιάδης πετάχτηκε και έκανε την προβολή, αλλά έδιωξε σε κόρνερ εξ επαφής ο Ελληνας γκολκίπερ.
25΄Σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Ομο πήρε τη... μπουκιά από το στόμα του Ιβιτς. Κόρνερ.
28' Κακή έξοδος από τον Κρέσιτς, ευτυχώς ο Ετσογιανόφ δεν μπόρεσε να γυρίσει και απέκρουσε ο Κροάτης σε κόρνερ.
35΄1-1 ο Εστογιανόφ. Φάουλ πίσω από το κέντρο για τον Πανιώνιο, το εκτέλεσαν ποολύ γρήγορα, η μπάλα πήγε στον Εστογιανόφ, που από πολύ δεξιά κι ενώ είχε μπροστά τον Μαλεζά σούταρε δυνατά ψηλά στην κλειστή γωνία του Κρέσιτς κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
38΄Ο Μαλεζάς σώζει τον ΠΑΟΚ πέφτοντας στα πόδια του Γουνδουλάκη.
44΄Σουτ του Ιβιτς, κόρνερ.
Τέλος ημιχρόνου
O αγώνας δεν ξεκινάει ακόμη, καθώς αναίτια στο ημίχρονο άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν στην κερκίδα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και προκλήθηκε ένταση. Ακολούθησε χρήση δακρυγόνων και τώρα δίνεται εντολή από την ηγεσία της αστυνομικής δύναμης να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ. Μέχρι και οι οπαδοί του Πανιωνίου βρίζουν την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου