Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Κρέσιτς: “Καλύτεροι με τον Μπόλονι”

Ο Κροάτης γκολκίπερ δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, η οποία επιτεύχθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κρέσιτς πήρε την ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε από τον Εστογιανόφ ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο με τον Λάσλο Μπόλονι και αυτό φαίνεται.
Στις δηλώσεις του ο Κρέσιτς επεσήμανε: “Γνωρίζαμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Πετύχαμε πρώτοι γκολ στο παιχνίδι, αλλά μετά ήρθε η ισοφάριση από τον Πανιώνιο με ένα… άτυχο για μένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καθαρίσαμε τα κεφάλια μας και παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη”.
Ο Κροάτης πορτιέρο ρωτήθηκε αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Μπόλονι στην αλλαγή του αγωνιστικού προφίλ του Δικέφαλου και είπε: “Ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός με Μπόλονι, παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο, σίγουρα καλύτερο”. Τέλος σε ερώτηση για το γκολ που δέχθηκε από τον Εστογιανόφ είπε: “Έχω ευθύνη. Η μπάλα άλλαξε πορεία, είχε φάλτσα αλλά σίγουρα φέρω ευθύνη. Πιστεύω ότι μπορούσα να αποκρούσω την μπάλα…”.
Ο Κρέσιτς ρωτούσε κατά την αποχώρησή του για τη αντιμετώπιση που έτυχαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου