Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο δικηγόρος που έκανε έξαλλο τον Μπόλονι και η συνάντηση!

Έξαλλος με την συμπεριφορά της αστυνομίας, των διαιτητών και φυσικά των συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων στην Σούπερ Λίγκα, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Λάσλο Μπόλονι, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του.
Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλούσε πολλή ώρα και έβγαλε τα εσώψυχα του, λέγοντας ευθέως ότι θα σκεφτεί πολύ αν συνεχίσει την προπονητική με τις παρούσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το παρασκήνιο των όσων διαδραματίστηκαν και τα γεγονότα που οδήγησαν στην έκρηξη του 59χρονου προπονητή.
Πριν τον αγώνα λοιπόν, όταν βγήκε για τα αποδυτήρια για να κατευθυνθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ένας άνθρωπος που είχε στο σακάκι του καρφιτσωμένη διαπίστευση της Σούπερ Λίγκα, τον χαιρέτησε εγκάρδια και μάλιστα του μίλησε στη ρουμανική γλώσσα και ο Μπόλονι ανταπέδωσε…
Μόλις τέλειωσε το ημίχρονο όμως, ο ίδιος άνθρωπος κινήθηκε προς το μέρος του και τον εξύβρισε πάλι στα ρουμανικά! Ο Μπόλονι εξεπλάγην, αντέδρασε έντονα και επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το συμβάν. Ωστόσο, ο τέταρτος διαιτητής Δημήτρης Στυλιάρας (του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας) απέβαλλε τον Λάσλο Μπόλονι και τον ανάγκασε να παρακολουθήσει όλο το δεύτερο ημίχρονο από την κερκίδα και πιο συγκεκριμένα από το μπουθ που φιλοξενούσε τους παράγοντες του ΠΑΟΚ.
Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι ο υβριστής του Μπόλονι είναι δικηγόρος και ονομάζεται Βασίλης Προβατάς. Μετά το συμβάν βέβαια εξαφανίστηκε από το γήπεδο και οι υπεύθυνοι της Κέρκυρας τον αναζητούσαν μάταια. Επειδή φορούσε διαπίστευση της Σούπερ Λίγκα και έγιναν γνωστά τα στοιχεία του, το πιο λογικό σήμερα είναι ο ΠΑΟΚ να κινηθεί νομικά εναντίον του, κάτι που μπορεί να κάνει και ο ίδιος ο Λάσλο Μπόλονι.
Τι έλεγε ο 4ος διαιτητής
Ενδιαφέρον και ερωτηματικά ταυτόχρονα, παρουσιάζουν οι ισχυρισμοί του τέταρτου διαιτητή και η απάντηση των υπευθύνων του συνδρομητικού καναλιού. Ο Στυλιάρας λοιπόν, έλεγε ότι ενήργησε με βάση το γράμμα του νόμου, ενώ κατ’ ιδίαν έλεγε και κάτι ακόμη.
Πως το περιστατικό κατέγραφε κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, επομένως θα μπορούσε να μείνει έκθετος αν μεταδιδόταν και να απολογούνταν στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας, γιατί δεν εφάρμοσε τον κανονισμό!
Μετά το ματς όμως, οι υπεύθυνοι του καναλιού τόνιζαν με βεβαιότητα, ότι δεν υπήρχε κάμερα στον συγκεκριμένο χώρο, άρα και ποτέ δεν καταγράφηκε το επεισόδιο του Μπόλονι με τον… απίθανο δικηγόρο – υβριστή. Κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός, ότι δεν μεταδόθηκε ποτέ τέτοιο πλάνο.
Τι λέει ο ΠΑΟΚ
Βρύζας και Μπόλονι συζητούσαν για αρκετά λεπτά μετά το ματς, ενώ σήμερα θα γίνει συνάντηση του προέδρου και του Παντελή Κωνσταντινίδη μαζί του. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο  ΠΑΟΚ εννοείται πως δεν κινεί καμία διαδικασία και δεν αλλάζει κάτι στον πάγκο, πιστεύοντας ότι σήμερα ο Μπόλονι θα είναι πιο ήρεμος. Αν όμως σήμερα επιμείνει ο προπονητής και τραβήξει το σχοινί, τότε ασφαλώς ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί ανάλογα με τα συμφέροντα του.
Ρεκόρ 35ετίας το αήττητο 8 ματς εκτός έδρας
Ο ΠΑΟΚ έμεινε για ενδέκατο παιχνίδι εκτός έδρας αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις και για όγδοο εκτός έδρας παιχνίδι αήττητος στο πρωτάθλημα. Αυτό, συνιστά ρεκόρ 35ετίας, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί την σεζόν 1976-77. Και μάλιστα μπορεί να διευρυνθεί, αν ο ΠΑΟΚ δεν ηττηθεί σε Περιστέρι και Λιβαδειά.
Μετά το τέλος της 26ης αγωνιστικής, στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός έχει 2 πόντους, ενώ Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από 0.
*Σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου