Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η άποψη του Λαζάρ, ο Πρέτο και άλλα ενδιαφέροντα!

Το τέλειο άγγιξε με τη χθεσινή του εμφάνιση ο Κοστίν Λάζαρ. Ο 30χρονος Ρουμάνος μέσος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κέρκυρας από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, οδηγώντας την ομάδα του σε μια εντυπωσιακή σε έκταση εκτός έδρας νίκη.
Παρ’ όλα αυτά, ο Λάζαρ παρουσιάστηκε μετριόφρων στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Παραδέχτηκε, βέβαια, ότι η χθεσινή ήταν η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έσπευσε, ωστόσο, να αποδώσει τα εύσημα συνολικά στους συμπαίκτες του.
“Ναι, πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου. Όλη η ομάδα, όμως, απέδωσε καταπληκτικά” τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος, και συνέχισε:
“Εγώ, εκτός από τα δύο γκολ, είχα και μία ασίστ. Είναι κι αυτός ένας επιπλέον λόγος για να αισθάνομαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη του αγώνα. Γενικότερα, παίξαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε πάθος και επιμονή και κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Σε αυτό μας βοήθησε και ο αγωνιστικό χώρος του γηπέδου της Κέρκυρας, που όντως ήταν σε πολύ καλή κατάσταση”.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ
Ο Λάζαρ, βέβαια, έχει δώσει από την αρχή της σεζόν τα διαπιστευτήρια του, ωστόσο η χθεσινή του απόδοση ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Ο Ρουμάνος σέρβιρε το γκολ στον Αθανασιάδη και πέτυχε δύο τέρματα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.
Πιθανώς, τα επιτεύγματά του να ήταν ακόμη πιο μεγάλα, αν ο Λάσλο Μπόλονι (για την ακρίβεια ο Χοακίμ Πρέτο, αφού ο Ρουμάνος προπονητής είχε αποβληθεί από τον πάγκο του) δεν τον είχε αποσύρει από το παιχνίδι ήδη από το 70΄.
Το βέβαιο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί μια εξίσου καλή απόδοση από τον Λάζαρ στο κυριακάτικο παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, από όπου θα λείψουν δύο χαφ, οι τιμωρημένοι Γκαρσία και Φωτάκης.
Πρέτο: «Κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο»
Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ο Χοακίμ Πρέτο, συνεργάτης του Λάσλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τόνισε σε δηλώσεις του: “Είχαμε αγωνιστική πειθαρχία, κι αυτό το γεγονός μας επέτρεψε να φθάσουμε σε μια άνετη νίκη. Παίξαμε καλά και μας άξιζε αυτό το τρίποντο. Αν είμαστε το ίδιο πειθαρχημένοι και στη συνέχεια, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε επιτυχίες. Μπορεί το τελικό 4-0 να μην αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας, ωστόσο με την απόδοσή μας κάναμε να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι”.
Διπλή υποψηφιότητα
Δε θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά. Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ προβάλλουν ως φαβορί για την κατάκτηση των βραβείων του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, αλλά και για το αντίστοιχο βραβείο του καλύτερου γκολ.
Ειδικότερα, ο Κοστίν Λάζαρ είναι υποψήφιος για τον τίτλο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής. Ο Ρουμάνος τα έκανε όλα στο χθεσινό παιχνίδι, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση.
Υποψήφιος στην κατηγορία του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός δεν σκοράρει συχνά, αλλά όταν το πετυχαίνει, σημειώνει γκολ σπάνιας ομορφιάς, όπως δηλαδή συνέβη χθες στο γήπεδο της Κέρκυρας.
Άνετα οι νέοι το Σάββατο
Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας το Σάββατο στην Κέρκυρα της τοπικής ομάδας με 5-2. Έτσι, διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση με 51 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, ανοίγοντας το σκορ στο 18΄ με τον Πατινιώτη. Ο Πολύζος στο 15΄ κι ο Τζανδάρης στο 28΄ έφεραν τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, αλλά στο 40΄ ο Σέρβος ισοφάρισε για την Κέρκυρα.
Στο δεύτερο, όμως, ημίχρονο οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα πάτησαν γκάζι και έφθασαν με άνεση στην τελική επικράτηση. Οι Μπολόσης (55΄), Πόποβιτς (62΄) και Ανδριόπουλος (70΄) ήταν οι σκόρερ των νικητών στο β΄ μέρος.
Για τους νικητές αγωνίστηκαν οι Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δ., Αγγελίδης, Πολύζος, Ποζατζίδης (46' Κιόσσε), Τζανδάρης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Μπολόσης (60' Παπαδόπουλος Β.) και Ταουσιάνης (46' Ανδριόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου