Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Το έψαχνα καιρό...»

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της χθεσινής αναμέτρησης, ήταν αναμφισβήτητα ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός έστειλε… αδιάβαστο τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, καθώς η φορά της μπάλας προς την εστία του ήταν τόσο δύσκολο ν’ ανακοπεί από την εκτέλεση του κόρνερ, που ο Κροάτης τερματοφύλακας όσο και να πήγε το σώμα του προς τα πάνω, δεν κατάφερε ν’ αποτρέψει το γκολ.
Μιλώντας μετά τον αγώνα στα ΣΠΟΡ, ο Λατινοαμερικάνος άσος του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε που αφιερώνει αυτό το εκπληκτικό τέρμα: “Αυτό το γκολ, είναι αφιερωμένο στην οικογένεια μου και τον κόσμο του ΠΑΟΚ” είπε και δεν έκρυψε ότι ήταν κάτι που το αναζητούσε με τον τρόπο που εκτελούσε τα κόρνερ: “Είναι αλήθεια, ότι το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ. Ήθελα να πετύχω ένα γκολ με εκτέλεση κόρνερ. Κι άλλες φορές είχα εκτελέσει με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο κάτι γινόταν και η μπάλα δεν κατέληγε στα δίχτυα απευθείας. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά έγινε αυτό σήμερα”.
Ακόμα, ο Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε: “Μετά το 0-1 πιστεύω ότι κυριαρχήσαμε απόλυτα στο παιχνίδι. Πήγαμε στ’ αποδυτήρια με το 0-2 υπέρ μας και όλα έγιναν πιο εύκολα. Μετά ήρθαν γρήγορα και τα άλλα δύο γκολ και πετύχαμε την πιο εύκολη νίκη εκτός έδρας. Γενικά εκτός έδρας τα πηγαίνουμε καλά. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε με σοβαρότητα τα επόμενα παιχνίδια και να προετοιμαστούμε σωστά για τα πλέι οφ”.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από κίτρινες κάρτες, ενώ ταυτόχρονα θ’ απουσιάσουν και οι Μαλεζάς, Φωτάκης που θα εκτίσουν την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου