Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο Γιάννου στον Sport 103 fm

Ο Απόστολος Γιάννου μίλησε στον Sport 103 fm για την εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, για τη δική του παρουσία και για το στόχο της πρώτης θέσης στα πλέι οφ:

Για την εμφατική νίκη στην Κέρκυρα: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, με μια πολύ καλή εμφάνιση για μας».

Για τη συνεργασία του με τον Λάζαρ: «Γενικά η ομάδα είχε καλή συνεργασία, έτυχε να πετύχει ο Λάζαρ τα δυο γκολ και να περάσει από μένα η μπάλα. Παίζαμε πιο μπροστά από τον Γκαρσία χτες. Και στην προπόνηση όταν παίζουμε μαζί με τον Λάζαρ, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς: «Ήταν η συγκέντρωση, δεν μπαίναμε καλά στα τελευταία ματς .Θέλαμε να μπούμε δυνατά, να έχουμε τον έλεγχο του ματς. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαμε το σκορ, δε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας.
Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει, ήμασταν οι κάτοχοι της μπάλας, και πιέζαμε συνεχώς».

Για τα χαφ του ΠΑΟΚ που πίεζαν ψηλά: «Η πίεση έπαιξε ρόλο, το έχουμε δουλέψει αυτό. Θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο ώστε να κάνει το λάθος. Βγαίναμε με 3-4 παίκτες στην επίθεση.
Η επιθετικότητα μας ταιριάζει.

Για το τι ήθελαν να δείξουν με αυτήν την εμφάνιση: «Θέλαμε να δώσουμε και ένα μήνυμα και στον κόσμο και σε εμάς. Θέλαμε να δείξουμε ένα καλό εαυτό. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ώστε να μπούμε γερά στα πλέι οφ».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Νομίζω όλοι αυτό έχουμε στο μυαλό, τη δεύτερη θέση. Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, γι’ αυτό θα μπαίνουμε πιο δυνατά στα παιχνίδια».

Για το ποια είναι η θέση του: «Είναι και επιθετικός. Στόχος μου είναι να παίζω, όπου κι αν είναι. Είτε στα πλάγια, είτε και φουνταριστός».

Για τη συνύπαρξη με τον Κλάους: «Δουλεύουμε καλά με τον Στέφανο. Είτε είναι αυτός μπροστά είτε εγώ».

Για το αν ήθελε να στείλει ένα μήνυμα και ο ίδιος, γιατί είχε βρεθεί εκτός 18άδας: «Κάθε ματς πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Πρέπει να είμαι έτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου