Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η αλλαγή τακτικής!

Με τρεις αλλαγές στην αρχική του σύνθεση του παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στην χθεσινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα, σε σχέση με το παιχνίδι της προπερασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό. Εκτός από την αναγκαστική απουσία του Φωτάκη, ο Λάσλο Μπόλονι άφησε εκτός αρχικού σχήματος και τους Αποστολόπουλο και Γεωργιάδη. Έτσι, τα νέα πρόσωπα ήταν οι Σνάουτσνερ, Σταφυλίδης και Γιάννου.
Βέβαια, η πιο σημαντική αλλαγή στην οποία προχώρησε ο Ρουμάνος τεχνικός, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν η μετατροπή του συστήματος από 4-2-3-1 σε 4-4-2. Έτσι, οι Σνάουτσνερ και Σταφυλίδης κάλυψαν το δεξιό και αριστερό άκρο της άμυνας, οι Τσιρίλο και Μαλεζάς ήταν οι δύο στόπερ, οι Γκαρσία και Λάζαρ ήταν οι δύο μέσοι που κινούνταν στον άξονα, ενώ οι Σαλπιγγίδης και Λίνο αγωνίστηκαν, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Το δίδυμο στην επίθεση συνέθεσαν οι Αθανασιάδης και Γιάννου.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε υγιεινό περίπατο για τον ΠΑΟΚ, κι έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Μπόλονι να κάνει και τις τρεις αλλαγές, κάτι που ο Ρουμάνος προπονητής δε συνηθίζει. Έτσι, από το 70΄ προχώρησε στην αντικατάσταση των Σαλπιγγίδη και Λάζαρ, προκειμένου να τους δώσει κι ανάσες ξεκούρασης, βάζοντας στη θέση τους τους Γεωργιάδη και Τσουκαλά.
Ο Μπαλάφας αποτέλεσε την τρίτη αλλαγή για τον Δικέφαλο, αντί του Τσιρίλο. Ο Μπαλάφας προορίζεται για το αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε ως στόπερ (θα λείψει ο τιμωρημένος Μαλεζάς), είτε ως μέσος (δεν υπολογίζονται οι επίσης τιμωρημένοι Γκαρσία και Φωτάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου