Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η άδεια, η πίστη, η αλήθεια και η προσπάθεια!

Την ώρα που ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βουλιάζουν μέσα στο… πέλαγος της ανασφάλειας για την αδειοδότηση της νέας σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στον ΠΑΟΚ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, ότι ο αγώνας δρόμου που άρχισε ουσιαστικά εδώ και τέσσερις μήνες, θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα δικαιώσει τις προσπάθειες των διοικούντων να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας και ο νομικός σύμβουλος της ασπρόμαυρης εταιρίας Αχιλλέας Μαυρομάτης, εκπροσώπησαν τον Δικέφαλο στη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, στην οποία πάρθηκαν αποφάσεις για το τι θα ισχύσει αν κάποια ομάδα δεν καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.

Από την στιγμή που πολλές ΠΑΕ αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ τάχθηκε υπέρ της λύσης που τελικά αποφασίστηκε, να μην προβλέπεται δηλαδή υποβιβασμός, αλλά αφαίρεση της δυνατότητας μεταγραφών και ανανεώσεων συμβολαίων.
Η ουσία ωστόσο είναι ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει αισιοδοξία πως παρά τα προβλήματα, παρά την δραματική μείωση εσόδων, ο ΠΑΟΚ θα σταθεί συνεπής απέναντι στην ιστορία του και θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τα αγκάθια που έχουν απομείνει είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις σε Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο και Σαβίνι.
Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε μία πρώτη επαφή μαζί τους για την υπογραφή διακανονισμών και μέσα από την συζήτηση και την κατανόηση ελπίζεται ότι θα έχει αίσιο τέλος αυτή η προσπάθεια. Φυσικά, τώρα ο Δικέφαλος είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, τα ανοίγματα των οποίων είναι πολύ μεγαλύτερα και η αβεβαιότητα ακόμα μεγαλύτερη για το πώς μπορούν να λυθούν.
Με τον περιορισμό των εξόδων στον οποίο έχει ήδη προχωρήσει ο ΠΑΟΚ (αποδεσμεύσεις παικτών, πώληση Βιεϊρίνια) έχει καταφέρει το πρώτο σημαντικό βήμα για να πείσει την επιτροπή αδειοδότησης στο F.F.P ότι καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες. Εφόσον παρουσιαστούν υπογεγραμμένοι διακανονισμοί από νυν και πρώην παίκτες, τότε ο ΠΑΟΚ ξεπερνά τον ένα βασικό σκόπελο και θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια ώστε κάτι αντίστοιχο να ισχύσει και για τον Ιούνιο. Ο επόμενος μήνας είναι πολύ σημαντικός στον τομέα των εσόδων και θα διαφανεί αν τελικά ο ΠΑΟΚ καταφέρει να βρει τα χρήματα που απαιτούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου