Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΟΚ ο Γεωργιάδης, βλέπει 11άδα μαζί με Γιάννου - Σνάουτσνερ

O Γιώργος Γεωργιάδης ξεπέρασε σήμερα το πρόβλημα στη μέση που αντιμετώπισε την Πέμπτη και προπονήθηκε κανονικά δείχνοντας ότι μπορεί να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς με την Κέρκυρα.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε μία μέρα με ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Γεωργιάδης αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι βασικός στο ματς με την Κέρκυρας, παίζοντας στην αριστερή πλευρά της επίθεσης του ΠΑΟΚ, ενώ 11άδα βλέπει ο Απόστολος Γιάννου αλλά και ο Σνάουτσνερ.
Ο Γιάννου προορίζεται για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Φωτάκη, οπότε θα παίξει πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη ενώ ο Σνάουτσνερ έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα καλύψει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.
Νοκ άουτ παραμένουν οι τραυματίες Έτο, Ίβιτς και ο Κρέσιτς οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Και η αυριανή τελευταία προπόνηση (10.30) θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα η ομάδα θα πετάξει για την Κέρκυρα, καθώς το παιχνίδι είναι την Κυριακή στις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου