Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Χτυπούσε παλαμάκια από το γήπεδο"

Για την παρουσία 40 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο ματς Βόλφσμπουργκ - Κολωνία λόγω...Βιεϊρϊνια , την αυθόρμητη αντίδραση του Πορτογάλου άσου και την παρουσία του στην κοπή πίτας του συνδέσμου ,μίλησε ο πρόεδρος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αννόβερου, Σταύρος Δήμου.

Ο πρόεδρος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου, Σταύρος Δήμου φιλοξενήθηκε στον "Sport 103FM" και μίλησε για τη συνάντηση που είχε ο ίδιος και μέλη του συνδέσμου με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς και για το ξεχωριστό πρώτο ματς του Πορτογάλου με την Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Κολωνία. Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την παρουσία των μελών του συνδέσμου στο γήπεδο της Βόλφσμπουργκ: "Είδαμε τον Βιεϊρϊνια, δυστυχώς, μόνο ένα ημίχρονο .Ο Μάγκατ τον αντικατέστησε στο ημίχρονο. Κοιτούσε συνέχεια προς το μέρος μας. Χτυπούσε παλαμάκια μέσα από το γήπεδο. Ήμασταν 40 "ασπρόμαυροι" σε μια ειδική κερκίδα ανάμεσα σε "κόκκινους"(σ.σ. εννοεί τους οπαδούς της Κολωνίας) και "πράσινους" (σ.σ. εννοεί τους οπαδούς της Βόλφσμπουργκ) και φωνάζαμε ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν τι γινόταν, μας κοιτούσαν σαν χαζούς. Δεν μας άφησαν να κρεμάσουμε πανό".
 Για την συνάντηση με τον Βιεϊρίνια μετά το παιχνίδι: "Συγκινήθηκε πάρα πολύ,ήταν πολύ χαρούμενος. Μας έλεγε: "Και εγώ ΠΑΟΚ είμαι,κάποια στιγμή σίγουρα θα ξαναγυρίσω". Του δώσαμε μια μπλούζα του συνδέσμου, ειδικά φτιαγμένη για τον ίδιο. Τον προσκαλέσαμε στην κοπή πίτας του συνδέσμου, δέχτηκε. Θέλει να έρθει να δει το ματς με την ΑΕΚ μαζί μας, αλλά παίζει στο Μόναχο. Αν τον αφήσει ο Μάγκατ θα έρθει, αλλιώς θα το κάνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό".
Για την υποστήριξη των ομογενών ΠΑΟΚτσήδων στον Πορτογάλο"Είναι δικό μας παιδί, θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα μπορεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου