Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Οχι" για εισιτήρια με ΑΕΚ


Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Δευτέρα (23/1) η πλευρά του ΠΑΟΚ εισέπραξε διπλή αρνητική απάντηση από "Ενωση" και ΕΛ.ΑΣ. για να παραλάβει κάρτες εισόδου για το ματς της Κυριακής (29/1). Καμία σύσκεψη για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να έχει την βοήθεια των φίλων του στο κυριακάτικο (29/1) ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ... Την Δευτέρα (23/1) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης για το παιχνίδι με την "Ενωση" και την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Σάκης Τονουσίδης.
Ο "Δικέφαλος" μπορεί να κατέθεσε αίτημα για να προμηθευτεί εισιτήρια στο συγκεκριμένο ντέρμπι, αλλά τόσο η απάντηση της επίσημης ΑΕΚ, όσο και της Αστυνομίας ήταν αρνητική. Η πλευρά της "Ενωσης" επικαλέστηκε το ότι στο παιχνίδι της Τούμπας δεν είχε πάρει εισιτήρια για τους φίλους της.
Δεν έχει γίνει σύσκεψη για το ματς με Ατρόμητο
Στο μεταξύ καμία σύσκεψη δεν έχει γίνει ακόμη για τα μέτρα τάξης για το ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Αν και δύο μέρες πριν το ματς αυτό, δεν έχει συζητηθεί αυτό το θέμα και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια ενόχληση από την ΕΠΟ, παρ' ότι είθισται πάντα σε τέτοια ματς να πέφτει στο τραπέζι το ζήτημα των μέτρων ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου