Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η γεμάτη Τούμπα, ο Ατρόμητος και οι άνεργοι

Ο Αραούχο Έτο σε συνέντευξη που παραχώρησε τονίζει ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, αναφέρεται στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, όπου περιμένει ένα "ζεστό" γήπεδο, ενώ μιλάει και για τους οπαδούς του "Δικεφάλου" και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Μία Τούμπα γεμάτη περιμένει, την Τετάρτη (25/1), ο Αραούχο Έτο στο σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Metrosport" τονίζει ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Κύπελλο, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι είναι στο χέρι του "Δικεφάλου" να το πετύχει.
Τέλος, ο Βραζιλιάνος τονίζει ότι γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, για τους οποίους όλη η ομάδα θέλει να κερδίζει και να τους κάνει χαρούμενους.
Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην τέταρτη σερί νίκη που θα του χαρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου;
"Σαφώς και μπορούμε. Υπάρχει βέβαια κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν έχουμε πολλές ημέρες στη διάθεση μας για ξεκούραση, όμως όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και κόντρα στον Ατρόμητο. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την ομάδα και τους φιλάθλους μας και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον τελικό".
- Πώς περιμένεις το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πού πιστεύεις ότι θα κριθεί η πρόκριση;
"Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα και διαθέτει αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, προκειμένου να τους κερδίσουμε όπως κάναμε και στο πρωτάθλημα. Η άποψη μου πάντως είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση, από τη στιγμή που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Περιμένω να δω μια γεμάτη Τούμπα και αυτό θα μας δώσει ακόμα περισσότερο δύναμη να φτάσουμε στον στόχο μας. Αλλωστε, οι οπαδοί μας στηρίζουν συνέχεια παρά την οικονομική κρίση και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Γνωρίζουμε πως αρκετοί από τους φιλάθλους μας είναι άνεργοι και έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε σε κάθε ματς τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους".
- Αρκετοί συμπαίκτες σου τονίζουν πώς το κύπελλο αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ. Συμφωνείς ή διαφωνείς;
"Συμφωνώ απόλυτα. Είναι στο χέρι μας να βρεθούμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το κύπελλο, το οποίο θέλουμε πολύ όλοι οι παίκτες και όλοι οι οπαδοί μας. Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει και μπορούμε να τα καταφέρουμε μέχρι τέλους. Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε βέβαια τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς. Γνωρίζουμε βέβαια το πόσο λείπει ένας τίτλος από τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και γι' αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου