Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Στο τέλος εμείς Κυπελλούχοι"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο, τον οποίο θεωρεί το μεγάλο στόχο του "Δικεφάλου". Ακόμη, αναφέρεται στον τραυματισμό του, το "βαρύ" πρόγραμμα στις τρεις διοργανώσεις, αλλά και τις αλλαγές στο ρόστερ.

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος εκφράζει τα πιστεύω του για την πορεία του ΠΑΟΚ στο θεσμό, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Metrosport".
Ο νεαρός άσος τονίζει ότι το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ, ενώ ακόμη αναφέρεται στον τραυματισμό του που τον έχει κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, στο "βαρύ" πρόγραμμα που έχουν οι "ασπρόμαυροι", ενώ μιλάει και για την πορεία του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα, αλλά και για τις αλλαγές στο ρόστερ με τη φυγή κάποιων έμπειρων παικτών και την προώθηση των νεαρών από τις ακαδημίες.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Γεωργιάδης:
- Θεωρείς πως είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στη δράση;
"Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό μου, είμαι έτοιμος. Τον έχω ξεπεράσει και μακάρι να προλάβω να παίξω την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ. Από πλευράς φυσικής κατάστασης και ρυθμού, θα χρειαστώ βέβαια λίγο καιρό ακόμα. Αυτά όμως τα αποκτάς με τον καιρό και μέσα από τα παιχνίδια".
- Πώς βιώνεις όλο αυτό το διάστημα του τραυματισμού σου;
"Είναι κάτι που με στενοχωρεί πολύ. Ξέρω πως ειδικά μετά την αποχώρηση του Βιεϊρίνια, μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Δυστυχώς, όμως, ήρθε ο τραυματισμός μου. Τι να κάνουμε. Έτσι είναι το ποδοσφαιρο. Αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ σε αυτόν τον μήνα του τραυματισμού μου να επανέλθω δυνατός όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μην έχω ξανά πρόβλημα στη συνέχεια".
-Σας επηρεάζει το "βαρύ" πρόγραμμα;
- Αυτό που βλέπω είναι πως η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Δεν πιάνει βέβαια σε όλα τα παιχνίδια την καλυτερη δυνατή απόδοση, όμως, ακόμα και έτσι καταφέρνει να κερδίζει. Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Να παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις ακόμα και όταν δεν βρίσκεσαι σε καλή μέρα. Όλη η ομάδα νιώθει καλά και θεωρώ πως παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε ακόμα καλύτεροι".
- Θεωρείς το κύπελλο τον πρωταρχικό στόχο ή έναν από τους τρεις στόχους της ομάδας;
"Σίγουρα το κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος. Θα έλεγα πως είναι ο πρώτος μας στόχος. Ηδη βέβαια έχουμε διανύσει έναν μεγάλο μαραθώνιο και έχουμε ακόμα μπροστά μας πολλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Αυτό που εύχομαι είναι να είμαστε καλά όλοι στην ομάδα προκειμένου να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη συνέχεια".
- Σε εξιτάρει η ιδέα να σηκώσεις το κύπελλο στην πρώτη σου χρονιά στον ΠΑΟΚ;
"Ποιος δεν θα ήθελε να σηκώσει ένα κύπελλο. Είναι κάτι που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε".
- Παράλληλα πάντως καταφέρατε να μείωσετε την απόσταση απο την κορυφή της βαθμολογίας. Πώς το εξηγείς αυτό;
"Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Κάναμε ορισμένες γκέλες μέσα στην Τούμπα και αυτό μας στοίχισε σημαντικούς βαθμούς. Τώρα όμως έχουμε βρει ρυθμό, όπως είπα και προηγουμένως. Επιπλέον, σιγά-σιγά οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας στραβοπατάνε και αυτές και έτσι τις πλησιάζουμε. Ακόμα, όμως, υπάρχει πολύς δρόμος και πολλά δύσκολα παιχνίδια".
- Παρατηρείς διαφορές σε σχέση με τον ΠΑΟΚ του καλοκαιριού;
"Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν, ο Κοντρέρας και ο Βιεϊρίνια, είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που βοηθούσαν πολύ την ομάδα. Όπως έχει διαμορφωθεί, όμως, η κατάσταση στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην Ελλάδα, ίσως και να ήταν αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε άλλες ομάδες. Από αυτό βέβαια, μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει κέρδος. Στην ομάδα έχουν προωθηθεί ήδη κάποια παιδιά από την δεύτερη ομάδα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα και αυτή να έχει από αυτούς τους παίκτες ακόμα και κέρδος τα επόμενα χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου