Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τα δικά του παιδιά στην πρώτη γραμμή....

Απέναντι στον Πανιώνιο αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες που είτε ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον "Δικέφαλο", είτε προέρχονται από τα φυτώρια της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε κόντρα στον Πανιώνιο. Πήρε, όμως, τη νίκη και πλησίασε ακόμα πιο ψηλά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Μεγάλη σημασία, όμως, έχει ο τρόπος που το πέτυχε. Με δικά του παιδιά, με παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ...
Ο Γλύκος είναι ένας παίκτης που έκανε μια καλή σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλο αλλά χρόνια τώρα ευρισκόμενος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει δεθεί με την ομάδα και βελτιωθεί μέσα από πολύ πιο ανταγωνιστικές προπονήσεις και πλέον με τη συμμετοχή του σε αγώνες.
Ο Στέλιος Μαλεζάς είναι μία ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε στον Δικέφαλο και τον αγάπησε προσφέροντας πολλά τα τελευταία χρόνια όντας πλέον ο αρχηγός της άμυνας. Ο Φωτάκης μπορεί στο πρώτο του πέρασμα από την Τούμπα να μην πήρε επί της ουσίας χρόνο συμμετοχής αλλά γνώριζε από τότε τις απαιτήσεις της ομάδας του ενώ πλέον αποτελεί βασικότατο στέλεχός της.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν το τελευταίο μεγάλο δημιούργημα των φυτωρίων του ΠΑΟΚ ενώ αυτός ο τίτλος έχει περάσει πλέον στον Στέφανο Αθανασιάδη που κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν.
Οι περιπτώσεις Σταφυλίδη και Πόποβιτς είναι ακόμα πιο σημαντικές να αναφερθούν καθώς πέραν από παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα ακαδημιών είναι και παιδιά που παίρνουν πολύτιμο χρόνο συμμετοχής σε πολύ νεαρή ηλικία.
Και δεν είναι μόνον αυτοί. Ο Μπαλάφας είναι χρόνια στην ομάδα ενώ οι Γιάννου, Κατσικάς μπορεί να πήραν το βάπτισμα του πυρός σε Καβάλα και Ηρακλή αντίστοιχα αλλά είναι ακόμα σε νεαρή ηλικία και διαμορφώνονται σαν παίκτες μέσα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου