Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τα εισιτήρια με Ουντινέζε

Αρχίζει σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ουντινέζε. Οι τιμές έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα 1: 60€, Θύρες 2, 3: 50 €, Θύρες 5, 6: 35€, Θύρες 4, 4α: 20€, Θύρες 7, 7α: 25€, VIP 3ου: 150€, VIP 4ου: 120€.





Μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να κατοχυρώσουν την ίδια θέση που έχουν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους και της κάρτας διαρκείας. Από τις 18 Φεβρουαρίου οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί, θα ελευθερωθούν και ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση. Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια από τις διαθέσιμες θέσεις που δεν έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας. Από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου όλες οι θέσεις διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί κατά την 1η περίοδο, θα ελευθερωθούν προς πώληση. Συγχρόνως θα συνεχιστεί η πώληση των θέσεων που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας. Ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει εισιτήρια σε οποιαδήποτε θέση που δε θα έχουν αγοραστεί κατά την 1η περίοδο. Τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας θα λειτουργούν καθημερινά από τις 9.00 μέχρι τις 17.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου