Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και στην ΠΑΕ


Με το σφύριγμα της λήξης περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από τη Θύρα 4 και άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τους άνδρες της σεκιούριτι του Δικεφάλου.
Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο όπως και οι διαιτητές και ενώ αυτή η μικρή μερίδα των οπαδών έκανε κίνηση να επιστρέψει στις κερκίδες, επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο συνεχίζοντας τη ρίψη αντικειμένων προς τους ανθρώπους της σεκιούριτι που προσπαθούσαν απλώς να τους βγάλουν από το γήπεδο.
Ο υπόλοιπος κόσμος στις κερκίδες κοιτούσε παγωμένος εκείνους που μπήκαν στο γήπεδο, οι οποίοι ήταν λίγοι αλλά αρκετοί για να δημιουργήσουν έναν έξτρα πονοκέφαλο στον ΠΑΟΚ...
Στη συνέχεια ακούστηκαν για ακόμη μία φορά από μία μερίδα οπαδών συνθήματα κατά της ομάδας και του Ζαγοράκη ενώ την ίδια ώρα μια ομάδα οπαδών του Δικεφάλου εισέβαλαν στα γραφεία της ΠΑΕ και κατευθύνθηκαν στο γραφείο του προέδρου. Εκεί συνάντησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου όχι όμως τον Θόδωρο Ζαγοράκη που σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά την ισοφάριση του Ατρομήτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε χωρίς να παρακολουθήσει την παράταση του αγώνα.
Οι οπαοδί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τον αποκλεισμό της ομάδας ενώ ασκούσαν έντο0νη κριτική εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ για τις αποφάσεις του. Τα πνεύματα ηρέμησσν με την παρέμβαση του Ζήση ΒΡύζα που επί αρκετή ώρε μιλούσε στους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου