Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας

Η εισβολή μιας μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, συνοδεύτηκε αργότερα και από εισβολή στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα και το σκηνικό που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (κυρίως το γεγονός της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο) έχει δημιουργήσει σοβαρό κίνδυνο βαριάς τιμωρίας για τον “Δικέφαλο”.
Περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν έξω από τη Θύρα 1 και συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των παικτών (“βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα…”) αλλά και κατά του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Τούμπα όταν ο Μπρίτο έκανε το 1-2 στο πρώτο λεπτό της παράτασης…
Αυτοί οι οργισμένοι οπαδοί όμως δεν έμειναν μόνο στα συνθήματα, αλλά έκαναν εισβολή και στα γραφεία της ΠΑΕ ψάχνοντας να βρουν διοικούντες και κυρίως τον Θόδωρο Ζαγοράκη, που είχε αποχωρήσει.
Κατά την εισβολή των οπαδών προκλήθηκαν φθορές στα γραφεία της ΠΑΕ, κυρίως στις τζαμαρίες του χώρου εισόδου, ενώ οι υπάλληλοι αποχωρούσαν χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.
Ο φόβος βαριάς τιμωρίας της Τούμπας είναι ορατός μετά  τα χθεσινά γεγονότα (κυρίως εξαιτίας της εισόδου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο).
Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης ανέφερε στο φύλλο αγώνος μόνο την εισβολή και όχι τίποτα περισσότερο (τις ρίψεις αντικειμένων που ακολούθησαν κτλ). Σημαντικό ρόλο όμως θα παίξουν οι εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας.
Αν σε κάποια έκθεση εμφανιστεί η έννοια της “βιαιοπραγίας”, υπάρχει ακόμη και η ακραία περίπτωση αφαίρεσης τριών βαθμών!
Περισσότερο όμως στον ΠΑΟΚ φοβούνται την επιβολή κάποιας βαριάς ποινής, η οποία μπορεί να είναι 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 120.000 έως 300.000 ευρώ!
Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι με τον Ολυμπιακό στις 5 Φεβρουαρίου και το μεθεπόμενο είναι με τον Άρη (19/2). Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κινείται με αρκετά αργούς ρυθμούς, αλλά τουλάχιστον μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό δύσκολα θα έχει εκδοθεί απόφαση.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι τόσο οι διαιτητές, όσο και η αποστολή τού Ατρόμητου αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είχε στήσει το δικό του λαϊκό δικαστήριο έξω από τα επίσημα του γηπέδου, ενώ κάποιοι είχαν εισβάλει και στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι άνθρωποι του “Δικέφαλου” μερίμνησαν ώστε η αποχώρηση των φιλοξενούμενων και των διαιτητών να γίνει από τη Θύρα 7 για να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, και έτσι αυτοί αποχώρησαν ήσυχα από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου