Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Φεύγω δεν πάει άλλο!»

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης εκδήλωσε χθες το βράδυ στους στενούς του συνεργάτες, τη απόφαση του να παραιτηθεί από τη διοίκηση, ενώ επικοινώνησε και ενημέρωσε τον Θανάση Κατσαρή
Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας από τον Ατρόμητο, η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης,  δρομολόγησαν ραγδαίες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.
Ο Ζαγοράκης συγκάλεσε αργά το βράδυ έκτακτο διοικητικο συμβούλιο και ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ.  πως προτίθεται να παραιτηθεί από τη διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Φεύγω, δεν πάει άλλο…”.
Ο Ζαγοράκης αποχώρησε από το γήπεδο μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο και πιο συγκεκριμένα από τον Μπρίτο. Δεν παρακολούθησε το υπόλοιπο της παράτασης και της αναμέτρησης. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποχώρησαν από το γήπεδο αρκετά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα.
Στη Τούμπα παρέμεινε για αρκετή ώρα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Σπύρος Μηλιωρίδης (είναι και υπεύθυνος για τις επαφές της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς) ο οποίος μιλούσε για αρκετή ώρα με οπαδούς του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά τη είσοδο αρκετών εξ΄ αυτών στα γραφεία της ΠΑΕ και των όσων έγιναν μέσα στα γραφεία. Η κατάσταση ήταν τεταμένη ενώ κανείς δεν είχε κουράγιο να πει το παραμικρό, για αρκετή ώρα μετά τα όσα επακολούθησαν. Τόσο από τον αγωνιστικό αποκλεισμό της ομάδας, όσο και από τα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στη Τούμπα.
Ο Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν αργά χθες το βράδυ και συζήτησαν επί τουλάχιστον τρείς ώρες όλα όσα συνέβησαν. Η πίκρα ήταν μεγάλη, το ίδιο και ο προβληματισμός μετά από τον αγωνιστικό αποκλεισμό και όλα όσα επακολούθησαν.
Ο Ζαγοράκης ανακοίνωσε τη πρόθεση του να παραιτηθεί, οι υπόλοιποι υποστήριξαν πως θα τον ακολουθήσουν και συνεχίστηκε μία συζήτηση που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ διαπιστώνει πως το κλίμα είναι βαρύ για τον ίδιο, καθώς μία σημαντική μερίδα οπαδών δεν τον θέλει στον ΠΑΟΚ, για όλα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Και για τη πώληση Βιειρίνια, τη αποδέσμευση Κοντρέρας, τον στόχο της εξυγίανσης που δεν επιτεύχθηκε τα χρόνια της διοίκησής του. Ο Ζαγοράκης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες όταν συναντήθηκε χθες το βράδυ με τους συνεργάτες του, τους είπε ξεκάθαρα: “Αποφάσισα να παραιτηθώ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενότητα στη ομάδα και ομόνοια στον κόσμο, είναι προτιμότερο να αποχωρήσω”.
Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ένα προς ένα, υποστήριξαν στη χθεσινοβραδινή συνάντηση, πως εφόσον αποχωρήσει ο Ζαγοράκης, τότε και οι ίδιοι προτίθενται να παραιτηθούν. Ο Ζαγοράκης από τη πλευρά του επέμενε και έλεγε πως είναι προτιμότερο να φύγει μόνο αυτός και οι υπόλοιποι να παραμείνουν, για να έχει ο ΠΑΟΚ μια διοίκηση, η οποία θα συνεχίσει τη προσπάθεια έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτό το μήκος κύματος, κυμάνθηκε η συζήτηση που είχαν ως αργά χθες το βράδυ τα μέλη της διοίκησης, προσπαθώντας να καταλήξουν σε μία χρυσή τομή.
Το κλίμα, κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ήταν βαρύ, καθώς παράλληλα με τις συζητήσεις που γίνονταν για την αποχώρηση Ζαγοράκη (κατόπιν των όσων ο ίδιος υποστήριξε στους στενούς του συνεργάτες), γίνονταν αναφορές και στον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε το χθεσινό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έχασε τη πρόκριση από τον Ατρόμητο στη παράταση.
Όλα τα δεδομένα συγκλίνουν στο γεγονός πως ο Ζαγοράκης αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας του στη προεδρία και οι διοικητικές εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Ο αποκλεισμός αποτέλεσε μια πραγματική καταστροφή για τη ομάδα, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, χάνει στη έδρα της, το πλεονέκτημα για να συμμετέχει στον τελικό του κυπέλλου.
Οπαδοί ρωτούσαν τον Βρύζα
Αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ είχαν καταγραφεί τα επεισόδια έξω από τη Τούμπα, αλλά και στα γραφεία της ΠΑΕ, βγήκε από το γήπεδο ο Ζήσης Βρύζας. Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ πολιορκήθηκε από οπαδούς της ομάδας που ήταν έξω από το γήπεδο και τον ρωτούσαν: “Τι θα γίνει Ζήση ; Υπάρχει κάτι νεότερο ;”. Ο Βρύζας απέφυγε να απαντήσει. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε στον τόπο όπου είχε οριστεί το ραντεβού με τον Ζαγοράκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, για να συζητήσουν αναλυτικά τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου