Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Preview: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Ο… ανήσυχος, από τις διοικητικές εξελίξεις, αλλά ήρεμος από τις αγωνιστικές (τέσσερις βαθμοί σε δύο ματς), Πανιώνιος, υποδέχεται τον κουρασμένο από την υπερπροσπάθεια με την Τότεναμ, ΠΑΟΚ, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τη… σφαλιάρα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Επιστρέφει ο Εστογιανόφ για τους «κυανέρυθρους»… φρεσκάρισμα ετοιμάζει ο Μπόλονι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με το μυαλό -και- στις διοικητικές εξελίξεις (στις επαναληπτικές εκλογές του, άμεσα συνυφασμένου με την ΠΑΕ, Ερασιτέχνη, τη Δευτέρα), που και πάλι, όμως, όπως και πριν το ματς με τον Παναιτωλικό, καλείται να… αφήσει στην άκρη για 90', ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα (τέσσερις βαθμοί σε δύο ματς, όταν πέρυσι είχαν ένα…) και να πάρουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο «δικέφαλο», εκμεταλλευόμενοι και την υπερπροσπάθειά του, μεσοβδόμαδα, με την Τότεναμ. Ο Τάκης Λεμονής μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Φαμπιάν Εστογιανόφ, αλλά όχι σε εκείνες -όπως και στο Αγρίνιο- του Σίτο Ριέρα, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, από τις τρεις, συνολικά, που του επιβλήθηκαν. Ο Ελευθερόπουλος θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ θα είναι ο Γιόνσον, αριστερό ο Κβιρκβέλια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σιόβας και Τσότσαλιτς, στα χαφ θα παίξουν οι Όμο, Σάμαρης και Κουμορτζί, δεξιά ο Γουνδουλάκης, αριστερά ο Εστογιανόφ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κούτσι.

Η αποστολή: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Γιόνσον, Πετκάκης, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Όμο, Αναστασόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Εστογιανόφ, Κούτσι, Κολοβός, Σταματής, Μπούζας.

ΠΑΟΚ

Ένα από τα στοιχήματα που καλείται να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, δεν είναι άλλο από το να καταφέρει να φανεί το ίδιο συνεπής στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μοιραία, το Europa League δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες, ωστόσο, χωρίς πορεία πρωταθλητισμού στη Σούπερ Λίγκα, δεν περνάς τα σύνορα! Σε κάθε ευκαιρία, ο Μπόλονι κάνει ειδική αναφορά στο συγκεκριμένο κομμάτι (δεν πέρασαν και πολλές μέρες από την ήττα στην Κρήτη) αν και ο ίδιος γνωρίζει πως η κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης και την αναμέτρηση με την Τότεναμ (0-0) αργά ή γρήγορα θα κάνει την εμφάνισή της. Ένας τρόπος για να την… αντιμετωπίσει ο Ρουμάνος τεχνικός, είναι να φρεσκάρει το σχήμα του «δικεφάλου». Σε σχέση, πάντως, με το ματς απέναντι στους Άγγλους θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αρίας, ενώ διαθέσιμος είναι, πλέον, ο Τσιρίλο. Απόντες οι ανέτοιμοι Λαζάρ και Γεωργιάδης. Από την εξέλιξη του αγώνα θα κριθεί και το ντεμπούτο του Σπαντάτσιο.

Η αποστολή: Κρέσιτς, Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Ρομπέρ, Σπαντάσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου