Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Δυο μέρες μόνο…»

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Μπόλονι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ, αφού θεωρούσε πως με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο «Δικέφαλος» άξιζε τη νίκη, ωστόσο γνωρίζει πως αυτό που προέχει τώρα είναι η επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Εξήγησε πως ο δρόμος για τη νίκη στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος για να προετοιμαστεί η ομάδα του, αλλά επισήμανε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα «κατέβουν» ανέτοιμοι.


Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού στη Nova:

Για το επίπεδο ετοιμότητας του ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Τότεναμ: «Σίγουρα είμαστε λίγο κουρασμένοι. Μετά από το αποτέλεσμα είμαστε και κουρασμένοι και λυπημένοι, καθώς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Τότεναμ για να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολη η προσαρμογή της ομάδας από ελληνικό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και πολύ πιο δύσκολο όταν συμβαίνει το αντίθετο. Συνήθως έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε, κάτι που είναι πιο εύκολο, αλλά τώρα είχαμε μόλις δύο μέρες. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για τα «κρούσματα» τραυματισμών: «Για τους Κοντρέρας και Σαλπιγγίδη η απάντηση είναι εύκολη, καθώς είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και είχαν επιβαρυνθεί πολύ. Ο Γεωργιάδης είναι ένας παίκτης που ενσωματώθηκε αργά με την ομάδα, δεν δούλεψε από την αρχή και ο οργανισμός του αντέδρασε έτσι».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το αν προτίθεται να προχωρήσει αλλαγές: «Γνωρίζω τον Πανιώνιο. Μάλιστα παρακολούθησα τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας. Δεν ξέρω ακόμα αν θα προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Θα το δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου