Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά

Με οδηγό τη χθεσινή εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ (0-0), ο ΠΑΟΚ έχει να προσβλέπει σε ένα πιο ευοίωνο μέλλον. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι έχασαν μόνο στην ουσία αφού όλα τα άλλα τα είχαν, όμως θα τη χρειαστούν και αυτή για να μην αφήσουν πόντους στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» ξέρουν ότι δεν θα πέφτουν πάντα σε έναν Κουντιτσίνι να τα σταματάει όλα, ούτε θα χάνουν συνέχεια τα πέναλτι, όμως το γκολ είναι αυτό που δίνει βαθμούς και στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή θα το χρειαστεί αν θέλει να φύγει με το «τρίποντο». Η ήττα από τον Εργοτέλη την προηγούμενη βδομάδα είχε σαν δικαιολογία το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ, όμως σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία και πάλι ο αγγλικός σύλλογος. Άλλωστε ο βαθμός απέναντι στα «σπιρούνια» δεν ήταν έκπληξη, αφού κανένας δεν περίμενε από την κλήρωση ότι ο Ρέντναπ θα παρέτασσε τα «δεύτερα» στην Τούμπα.

Από σήμερα πάντως όλα δουλεύουν σε ελληνικούς ρυθμούς, με τον Μπόλονι να έχει στη διάθεσή του δύο 24ωρα για να προετοιμάσει πλάνο και παίκτες για το ματς της Νέας Σμύρνης. Οι εμφανίσεις των Λίνο και Αθανασιάδη, κατ’ αρχήν, μόνο νότες αισιοδοξίας μπορεί να έδωσαν στον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος θα στηριχτεί στην πολύ καλή φόρμα και των δύο για το επόμενο παιχνίδι. Κρέσιτς, Κοντρέρας, Ετό και Μαλεζάς απέδωσαν καλά στα μετόπισθεν και αναμένεται να διατηρηθούν, όπως και ο Γκαρσία στα χαφ, αλλά όχι κι ο Αρίας, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Η τριάδα της επίθεσης με Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη δεν αλλάζει, με μοναδικό ερωτηματικό να αποτελεί ο τρίτος μέσος, θέση που διεκδικούν οι Ίβιτς, Φωτάκης και Λαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου