Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Έτο: «Δύσκολα θα χάσουμε από τον οποιονδήποτε»

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ, αλλά το τελικό 0-0, πέραν του ότι τον αδικεί, τον φέρνει και σε δύσκολη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές του μοιάζουν να το πιστεύουν, με πρώτο-πρώτο τον Έτο, ο οποίος αναφερόμενος στην χθεσινή εικόνα του «Δικεφάλου» τόνισε πως έτσι «δύσκολα θα χάσουμε από τον οποιονδήποτε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Βραζιλιάνος μπακ στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Πρώτα απ’ όλα είχαμε ένα εύστοχο πέναλτι το οποίο ο διαιτητής πήρε πίσω. Η ατυχία έπαιξε ρόλο. Στο τέλος ειδικά του αγώνα είχαμε κλασικές ευκαιρίες με τον Αθανασιάδη, τον Βιεϊρίνια και τον Ίβιτς. Αξίζαμε τη νίκη και γι’ αυτό στο τέλος ο προπονητής μας ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Χάσαμε ευκαιρία να τους κερδίσουμε, αλλά το ότι είχαν πολλές αλλαγές δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καλούς παίκτες. Κάποιοι νέοι πήραν ευκαιρίες και ήθελαν να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν. Δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις με τέτοια ομάδα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πιο αναγνωριστικά γιατί δεν είχαμε την αντίληψη του αντιπάλου. Στην επανάληψη μπήκαμε πιο δυνατά, αφού είδαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν παίζουμε πάντα όπως χθες στο δεύτερο ημίχρονο, θα είναι δύσκολο να χάσουμε από τον οποιονδήποτε. Πρέπει από εδώ και πέρα να έχουμε στο μυαλό μας αυτή την χθεσινή απόδοση. Μπορεί και ο ένας πόντος να φανεί σημαντικός. Φυσικά έχουμε δυνατότητες και στους άλλους αγώνες και πιστεύω στην πρόκριση…».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου