Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

«Μακριά από λάθη γιατί… στοιχίζουν»

Στον ΠΑΟΚ δεν παίρνουν καθόλου αψήφιστα το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Κοντρέρας και Ρομπέρ μιλούν στην κάμερα της Nova και συμφωνούν πως απαιτείται σοβαρότητα τόσο διότι απέναντί ο «Δικέφαλος» θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα, όσο κι επειδή ο παράγοντας κούραση από τις παράλληλες υποχρεώσεις στην Ευρώπη ενδέχεται να τους «βγει» στο γήπεδο και τονίζουν πως τα λάθη... απαγορεύονται.


Οι δηλώσεις του Χιλιανού αμυντικού:

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο με πολύ σοβαρότητα. Επίσης, πρέπει να έχουμε περισσότερη τύχη για να σκοράρουμε κιόλας, αλλά και να μην κάνουμε λάθη που θα μας στοιχίσουν».

Για το επίπεδο της ομάδας και τα περιθώρια βελτίωσης: «Η ομάδα οφείλει να ανεβαίνει επίπεδο συνέχεια. Εμείς, πρέπει να βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε γρήγορα να παίρνουμε νίκες τόσο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ».

Και του Γάλλου εξτρέμ:

Για τις εντυπώσεις του από τον αγώνα με την Τότεναμ: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά. Ήταν κρίμα που χάσαμε το πέναλτι. Η Τότεναμ δεν μας έκανε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι καλό για τον αγώνα που ακολουθεί».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα. Εμείς, επιπλέον, θα είμαστε περισσότερο κουρασμένοι από τον αγώνα με την Τότεναμ, αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να νικήσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί χάσαμε τον Εργοτέλη και πρέπει να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου