Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Επέστρεψε μετά από δύο μήνες στη δράση...

Μετά από δύο μήνες ο Ματέους Βιβιάν επέστρεψε σε δράση. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιστρατεύτηκε από τον Γιώργο Δώνη στα τελευταία λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης, όταν όλος ο ΠΑΟΚ γύρισε πίσω για να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 απέναντι στον Πανιώνιο, που προσπάθησε μάταια για την ισοφάριση.
Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, το γεγονός ότι ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μετά από δύο ολόκληρους μήνες, αφού η τελευταία του συμμετοχή είχε καταγραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 3 Σεπτεμβρίου.
ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ
Ο Γιώργος Δώνης δεν επιφύλασσε εκπλήξεις ως προς την αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Νέας Σμύρνης εναντίον του Πανιωνίου. Ο 43χρονος προπονητής διατήρησε τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια, οι Έτο και Σταφυλίδης κάλυψαν το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ οι Κουμάλο και Κατσικάς συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Γκαρσία, που επέστρεψε στο βασικό σχήμα, αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος στη βάση του ρόμβου που παρέταξε ο Δώνης στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ στην κορυφή του σχήματος αγωνίστηκε ο Φωτάκης. Οι Λάζαρ και Κάτσε συμπλήρωσαν τη μεσαία γραμμή, αγωνιζόμενοι δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, ενώ οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο. Τα σχέδια του Δώνη ανατράπηκαν μετά την αποβολή του Λάζαρ, αφού ο Φωτάκης έπαιξε στα δεξιά μπροστά από τον Έτο, ο Κάτσε έπαιξε στον άξονα δίπλα στον Γκαρσία κι ο Σαλπιγγίδης κάλυψε τον χώρο στα αριστερά μπροστά από τον Σταφυλίδη.
ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
Παράγινε το κακό με τις κόκκινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, που μετρά πέντε (!) αποβολές σε εννέα παιχνίδια. Η αρχή έγινε στο παιχνίδι της Τούμπας με τον Άρη, όταν οι Κατσικάς και Λόρενς αποβλήθηκαν προς το τέλος της αναμέτρησης. Ακολούθησε η αποβολή του Γλύκου στο ματς του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ, η νέα αποβολή του Λόρενς στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και χθες ήταν η …σειρά του Λάζαρ να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Κι αν η αποβολή του Γλύκου δεν μπορεί να θεωρηθεί αδικαιολόγητη, αφού έγινε στη ροή του αγώνα, ενδεχομένως και για την αποβολή του Λόρενς στο ματς με την ΑΕΚ (πολύ αυστηρή), το ίδιο δεν ισχύει για τις δύο αποβολές στο ματς με τον Άρη, και, πολύ περισσότερο, για τη χθεσινή αποβολή του Λάζαρ. Ο διεθνής Ρουμάνος μέσος δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα για τη χθεσινή του ενέργεια, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τελικά δεν στοίχισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου