Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ζήτησε συγγνώμη αλλά θα φάει το πρόστιμο

Αν ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερνε να κερδίσει χθες τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τότε σήμερα, ο Κοστίν Λάζαρ θα βρισκόταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, από αυτήν που ήδη βρίσκεται. Η αψυχολόγητη αποβολή του Ρουμάνου μέσου αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης.
Ο Γιώργος Δώνης έκανε λόγο για την ανάγκη παρουσίας ενός ψυχολόγου στην ομάδα, οι συμπαίκτες του Λάζαρ δεν μπορούσαν να χωνέψουν την πράξη του να πετάξει μπουκάλι στην κερκίδα μπροστά στα μάτια του διαιτητή και ο ίδιος μπορεί να ζήτησε συγνώμη μετά το τέλος του αγώνα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει η έκφραση “από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο”…
Δεν είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, που ο ΠΑΟΚ μένει με δέκα παίκτες και αναγκάζεται μάλιστα ν’ αγωνιστεί σε ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Το ότι κατάφερε τελικά να κερδίσει, δεν μειώνει τον προβληματισμό για την ανόητη ενέργεια του Ρουμάνου, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.
Με λίγα λόγια, η μεταμέλεια του Λάζαρ, δεν θα τον γλιτώσει αυτήν την φορά από χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ. Και αυτό θα συμβεί, γιατί κάποια στιγμή πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ ν’ αντιληφθούν την σοβαρότητα των ενεργειών τους. Ο Λάζαρ είχε ζητήσει συγνώμη, τόσο πέρυσι, μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και τον περασμένο Αύγουστο μετά την αποβολή του κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα. Κι αν εκείνες οι αποβολές δεν… συγκρίνονται με τη χθεσινή (ήταν μακράν η πιο αψυχολόγητη), τις υπενθυμίζουμε απλά για να καταδείξουμε την επιρρέπεια του Κοστίν.
Ο ίδιος πάντως, μετά το τέλος του αγώνα, εκτός από την συγνώμη, προσπάθησε να αιτιολογήσει την αντίδραση του: “ “Εχασα τον έλεγχο μου και θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον κόσμο που ήταν σε εκείνο το σημείο όπου πέταξα το μπουκάλι αλλά φυσικά και από την ομάδα. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο με χτυπούσαν και σε εκείνη την φάση με χτύπησαν. Πήγα να πάρω την μπάλα και ήρθε το μπουκάλι πάνω μου. Εχασα τον έλεγχο και αντέδρασα με πολύ άσχημο τρόπο. Παίζω 11 χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Στην Ρουμανία επί 9 χρόνια δέχθηκα μόνο 2 κόκκινες κάρτες, φυσικά όχι για τέτοιο λόγο. Θέλω και πάλι να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες μου γιατί τους έκανα να υποφέρουν στο δεύτερο ημίχρονο”.
Ο Ρουμάνος μέσος ρωτήθηκε για το αν η χθεσινή νίκη, ήταν και μία απάντηση στην μάχη για το πρωτάθλημα: “Ηταν σίγουρα μία σημαντική νίκη και μία θετική αντίδραση από την ομάδα μου στην μάχη του πρωταθλήματος. Οπως έχουμε πεί, πρέπει να κάνουμε νίκες παντού. Εχουμε μία καλή ομάδα, προσπαθούμε κάθε ημέρα να βελτιωθούμε, να αφομοιώσουμε τα νέα πράγματα που μας δείχνει ο προπονητής μας. Και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάζαρ χάνει το ματς με τον Πλατανιά (πάλι καλά που δεν θ’ απουσιάσει στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ακολουθούν), ενώ την επόμενη εβδομάδα θ’ απουσιάσει έτσι κι αλλιώς για το φιλικό ματς της εθνικής Ρουμανίας με το Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου