Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τι ισχύει για Μπεν Χάιμ και Ολαιτάν!

Εντός των επομένων ημερών θα έχουμε εξέλιξη και στο θέμα του Μπεν Χάιμ για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που υπάρχουν καλές σχέσεις των εκπροσώπων του Δικέφαλου με τον μάνατζέρ του Πίνι Ζάχαβι, όλα είναι πιθανά να συμβούν. Πάντως, όπως είχαμε γράψει από την πρώτη ημέρα που αποκαλύψαμε το θέμα, ο Μπεν Χάιμ εξέταζε και πρόταση από την Αμερική. Μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής όμως, προφανώς ο ΠΑΟΚ του δίνει καλύτερες προοπτικές.
Ο ΟΛΑΪΤΑΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Θα μας απασχολήσει αρκετά το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού της Βέροιας, του Ολαϊτάν, το αμέσως επόμενο διάστημα και πριν από τις γιορτές. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη όπως είχαμε αναφέρει, θα τον παρακολουθήσουν εκ νέου και θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν. Απαραίτητη προϋπόθεση, τον Γενάρη να συμφωνήσει ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας. Αλλιώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Ο ΒΑΘΙΑ  ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΩΝΗΣ
Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη και στον Αγιο Δημήτριο η εικόνα της Παναγίας “Αξιον Εστί” την οποία μάλιστα προσκύνησαν χιλιάδες πιστοί. Την τελευταία ημέρα όπου βρίσκονταν η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, ήταν παρών και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης. Υπομονετικά περίμενε στην “ουρά” και όταν έφθασε η σειρά του προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας με ταπεινότητα και σεβασμό. Είναι βαθιά θρησκευόμενος ο Δώνης. Με το προσκύνημα, πήρε δύναμη από την Παναγία, για τη δύσκολη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου