Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οι παίκτες που θέλει δανεικούς ο ΓΧ από Πορτογαλία!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκλήρωσε αργά το βράδυ της Κυριακή τον έλεγχο για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γεωργιάδης. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως οι πόρτες όλων των μεγάλων κλαμπ της Πορτογαλίας ήταν ανοιχτές για τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει αναλυτικά με τους αντίστοιχους τεχνικούς διευθυντές, της Πόρτο, της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Από την παρακολούθηση των έξι αγώνων συνολικά τις τέσσερις ημέρες που βρέθηκε στην Πορτογαλία, ο Γ.Χ. είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει πως υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες σε όλες τις ομάδες. Αυτό που προέχει και θα κάνει μόλις επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, είναι η αξιολόγηση αυτών των παικτών που παρακολούθησε και η συνεργασία με τις μεγάλες ομάδες που έχει αναπτυχθεί και θα συνεχιστεί.
Η έρευνα αγοράς που έκανε ο Γεωργιάδης, έχει σχέση και με την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, αλλά και το καλοκαίρι. Ισχύει το “ρητό” των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι πως εξετάζεται η περίπτωση παικτών που μπορούν να έρθουν ως δανεικοί στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Και εξετάστηκαν παίκτες σε όλες τις θέσεις που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ και τις έχουμε αναφέρει αναλυτικά. Χθες αργά το βράδυ ο Γ.Χ. είδε την αναμέτρηση της Σετούμπαλ με τη Σπόρτινγκ, ενώ σήμερα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΒΙΤΟΡ
Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, συζήτησε και με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Πορτογάλο αμυντικό Μιγκέλ Βίτορ που ανήκει στην Μπενφίκα. Και όπως είχαν αποκαλύψει τα ΣΠΟΡ, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του καλοκαιριού, ενώ συζητείται έντονα αυτή την περίοδο η επιλογή του. Είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει ο Βίτορ στην Μπενφίκα, αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τις μέχρι τώρα επαφές, οπότε η προσπάθεια του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Βίτορ λήγει το καλοκαίρι και αυτό σημαίνει πως εφόσον δελεαστεί από την πρόταση του ΠΑΟΚ, μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο με τη σύμφωνη γνώμη της Μπενφίκα. Ή να αποκτηθεί το καλοκαίρι, αφού προηγουμένως “καπαρωθεί” τον Ιανουάριο. Ο Βίτορ δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση της Μπενφίκα Β με την Σπόρτινγκ Β που έληξε με 1-3 υπέρ των φιλοξενουμένων. Αναμέτρηση που είδε ο Γεωργιάδης.
Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Εκτός από τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι Βρύζας και Γεωργιάδης στην Πορτογαλία, ένα ακόμη γεγονός βοηθά τον ΠΑΟΚ στην επιλογή καλών παικτών για το άμεσο μέλλον. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και η μεταπήδησή του από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ, σχολιάζεται θετικά από τους εκπροσώπους των τριών μεγάλων ομάδων. Κυρίως γιατί ο Βιεϊρίνια έπαιξε πολύ καλή μπάλα στον ΠΑΟΚ, αξιοποιήθηκε, πωλήθηκε στη συνέχεια στη Βολφσμπουργκ και η Πόρτο παίρνει ποσοστό από την πώληση του παίκτη. Ο Βιεϊρίνια ανοίγει τον δρόμο στον ΠΑΟΚ για μελλοντικές επιλογές των παικτών που θα γίνουν από τον Γεωργιάδη, σε συνεργασία βεβαίως με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα αλλά και τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου