Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο Κλάους, το σερί, ο Σπάθας και ο Δώνης

Σημαντική η χθεσινή νίκη για τον ΠΑΟΚ! Με… απώλειες! Αλλά, σε τελική ανάλυση μετράει το τελικό αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί. Χθες είχαμε το ίδιο σκορ με το οποίο κέρδισε ο Δικέφαλός και πέρυσι: 1-2! Με τον Κλάους να βρίσκει δίχτυα και πέρσι και φέτος…
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Ο ΔΩΝΗΣ
Του “πάει” η Νέα Σμύρνη του Γιώργου Δώνη ως προπονητή και αυτό “αποδείχθηκε” και στο χθεσινό παιχνίδι. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει ως προπονητής του Ατρόμητου τα δύο προηγούμενα χρόνια με την πρώην ομάδα του, ενώ χθες πήρε μία ακόμη νίκη σε μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα. Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του, κάτι που αναγνώρισε ο Δώνης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, όταν μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.
ΑΙΣΧΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΩΝΗ
Με τον Γιώργο Δώνη τα έβαλαν οι οπαδοί του Πανιωνίου στο χθεσινό ματς και η αντίδραση τους εξηγείται από το περσινό ματς Πανιωνίου – Ατρομήτου, όταν ως προπονητής των φιλοξενουμένων, είχε χαρακτηρίσει την Νέα Σμύρνη ως το πιο χυδαίο γήπεδο. Πάντως τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο ήταν αισχρά και απαράδεκτα.
Επίσης, ένας ηλικιωμένος από την εξέδρα που ήταν πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, έριξε τρεις φορές μπουκάλι στον Δώνη. Και την τρίτη φορά πήγε ένας αξιωματικός της αστυνομίας και του είπε πως την επόμενη φορά που θα το κάνει, θα τον έβγαζαν εκτός γηπέδου.
ΕΚΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούνταν από 19 παίκτες και πριν την έναρξη του ματς, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός 18αδας τον Κώστα Παναγιωτούδη, αφού είχε λύσεις στα χαφ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Αρη και τρία ματς τα οποία παρακολούθησε από την κερκίδα (ΟΦΗ, ΑΕΚ και Κέρκυρα), ο Γιώργος Δώνης επέστρεψε χθες στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Ο ΚΛΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ “ΚΙΛΕΡ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ…
Το απέδειξε και στη Νέα Σμύρνη με την εκτελεστική του δεινότητα. Είχε πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι μετά το “τακουνάκι” που του έκανε ο Βιειρίνια. Ο Κλάους που είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα, δείχνει ασταμάτητος όταν παίζει στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Πανιωνίου. Εδώ που τα λέμε, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο ο Κλάους είναι “κίλερ” και αυτό δείχνει η στατιστική του.
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ονειρεμένη ήταν η ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα χθες στη Νέα Σμύρνη! Περισσότεροι από 1300 οπαδοί του Δικέφαλου βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανιωνίου και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Ανάμεσά τους ήταν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από τα Χανιά, φίλαθλοι από την Κατερίνη, την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Μάλιστα όλοι οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Πανελληνίου συνδέσμου και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν για το γήπεδο. Κάθισαν μάλιστα σε μαγαζιά στην πλατεία, χωρίς να έχουν πρόβλημα με τους οπαδούς του Πανιωνίου.
ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Οταν έπαιζαν 11 εναντίον 11 στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διατήρησε την κατοχή υπέρ του απέναντι στον Πανιώνιο και αυτό φάνηκε και από τα ποσοστά της στατιστικής. Είχε 56% κατοχή ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος και 44% ο Πανιώνιος. Ομως στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα δεδομένα και η κατοχή έγινε συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων. Ευτυχώς, δεν το πλήρωσε ο “Δικέφαλος”…
ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ
Την χάρηκαν τη νίκη και με το παραπάνω, οι Φράγκος Φραγκούλης, Παναγιώτης Ποικιλίδης και Γιώργος Φαρλαλής που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο. Ο πρώην γενικός αρχηγός του ΓΕΣ είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Οι Ποικιλίδης και Φαρλαλής είδαν το ματς μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα και το μέλος Βασίλη Τριλυράκη.
ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Κατσικάς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του Πανιωνίου και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Ηρακλή, στο κλείσιμο της καριέρας του έλληνα τερματοφύλακα. Ο Γιώργος Κατσικάς με αυτόν τον τρόπο αποτύπωσε στην πράξη, αυτό που όλοι είδαν στο γήπεδο, ότι πράγματι ο Πανιώνιος έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, σε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. Πιστοποιώντας μάλιστα ότι δεν είναι τυχαία η φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.
ΟΙ 6 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 9 ΜΑΤΣ
Είναι αναμφίβολα η καλύτερη επίδοση του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα τα τελευταία 15 χρόνια και η παρουσία της ομάδας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με συνολική συγκομιδή 20 βαθμών σε 9 παιχνίδια αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο ΠΑΟΚ από την έναρξη του πρωταθλήματος έχει πετύχει συνολικά 6 νίκες σε 9 αγώνες. Εχει χάσει μόνο από τον Ατρόμητο με σκορ 1-0 στο Περιστέρι, σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα αλλά σε μία στημένη φάση, υπήρξε ολιγωρία της άμυνας και χάθηκε το παιχνίδι. Στα άλλα δύο παιχνίδια που έχασε βαθμούς ο ΠΑΟΚ, ήταν στην Κρήτη με τον ΟΦΗ (1-1) και στην Κέρκυρα (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι έξι νίκες στα 9 ματς λοιπόν, δίνουν στον ΠΑΟΚ μέχρι αυτή τη στιγμή την 2η θέση με 20 βαθμούς. Επίσης είναι χαρακτηριστικό πως ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει το απόλυτο στην έδρα του στα παιχνίδια που έχει δώσει.
Ο ΜΠΕΟΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ
Εκτός από τους οπαδούς των δύο ομάδων που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και ξεπέρασαν τις 5.000, υπήρχαν ανάμεσά τους και επώνυμοι που είδαν το παιχνίδι. Ο Αχιλλέας Μπέος για παράδειγμα που είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανιωνίου παλαιότερα, αλλά και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο που πέρασε τόσο από τον Πανιώνιο όσο και από τον Ηρακλή, είδαν μαζί το παιχνίδι από την εξέδρα των επισήμων. Και οι δύο σχολίαζαν την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες και κυρίως την νίκη του ΠΑΟΚ που θα αποδειχθεί υπερπολύτιμη στη συνέχεια…
ΑΚΟΥΣΕ “ΓΑΛΛΙΚΑ”Ο ΣΠΑΘΑΣ
Πέρασαν δυόμισι χρόνια από την ημέρα που ο Ηλίας Σπάθας στέρησε από τον ΠΑΟΚ τη νίκη σε ένα παιχνίδι και τη διεκδίκηση του τίτλου. Χθες επανεμφανίστηκε αφού τον όρισε η ΚΕΔ, ως τέταρτος στην αναμέτρηση. Και μόνο η παρουσία του, ασφαλώς προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην ομάδα αλλά και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μόλις ο Σπάθας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους υπόλοιπους διαιτητές και περπάτησε, άκουσε τα εξ αμάξης από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στην εξέδρα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κανείς δεν μπορεί να συγχωρέσει την απαράδεκτη διαιτησία του σε βάρος του ΠΑΟΚ σε ένα κομβικό (για εκείνη την εποχή, πριν από 2,5 χρόνια) παιχνίδι. Ευτυχώς που δεν τον έβαλαν και πρώτο οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ. Όσο για τον Κομίνη από την Θεσπρωτία, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δεν είχαν παράπονα από τη διαιτησία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου