Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ανακοινώνει νέα διοίκηση ο Ιβαν!

Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι η πλέον καθοριστική για τον σχηματισμό της νέας διοίκησης της ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις απαραίτητες συζητήσεις και επαφές και όλα δείχνουν ότι οι αμέσως προσεχείς ημέρες θα είναι ημέρες ανακοινώσεων.
Η νυν διοίκηση, που έχει “ζωή” ενός χρόνου, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, και πλέον ο νέος μεγαλομέτοχος καλείται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό σχήμα, όπως, φυσικά, και για το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ.


Σήμερα απολογείται στη Λίγκα
Ενώπιον της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας πρόκειται να απολογηθεί σήμερα στις 13.00 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών της στο παιχνίδι του περασμένου
Σαββάτου εναντίον της ΑΕΚ.
Εξάλλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία “Ηλέκτρα” για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2012-2013).

Φιλικό και βραβεύσεις στη Νεάπολη

Στο πλαίσιο του τουρνουά αγάπης και αλληλεγγύης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης από τους βετεράνους της περιοχής, θα τιμηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (16.00) ο αθλητής του ΠΑΟΚ Ανδρέας Κατσαρός, δεύτερος στους Παραολυμπιακούς Κίνας, δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ολλανδίας και τρίτος στο Πανευρωπαϊκό της Ισλανδίας, στην κατηγορία S1 στην κολύμβηση. Επιπλέον, θα βραβευτεί ως ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Μήγιος, γνωστός ως Γιαννάκης, που παρακολουθεί όλα τα ματς στο γήπεδο της Τούμπας από το αναπηρικό του καροτσάκι.
Μετά τις βραβεύσεις θα ακολουθήσει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων της Νεάπολης και των βετεράνων του ΠΑΟΚ. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να εκπροσωπήσει ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου