Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Με τον Αιγινιακό στο κύπελλο!

Οταν έγινε η κλήρωση των φάσεων του φετινού κυπέλλου Ελλάδας όλοι στον ΠΑΟΚ, πίστεψαν ότι φέτος στην Κρήτη θα ταξιδέψουν τρεις φορές. Δύο για το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Πλατανιά και μία για το κύπελλο, για ν’ αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.
Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον… ξενοδόχο. Και στην προκειμένη περίπτωση, ο ξενοδόχος ήταν η ακαδημία Πλαταμώνα. Ή πιο σωστά ο πιο γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, Αιγινιακός. Αυτή η ομάδα, κατάφερε χθες στο νοκ άουτ παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ν’ αποκλείσει την ομάδα του Ηρακλείου με 6-5 στα πέναλτι (η κανονική διάρκεια του ματς και η παράταση έληξαν 1-1) και να βρίσκεται πλέον στον δρόμο του ΠΑΟΚ για την επόμενη φάση.
Ο Δικέφαλος, θ’ αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό σε διπλά παιχνίδια, χωρίς ακόμα να έχει καθοριστεί ποιος θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι και ποιος στο δεύτερο. Για την έδρα του πρώτου αγώνα θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα κλήρωση, ενώ και οι ημερομηνίες είναι ακόμα στο… περίπου. Οι πρώτοι αγώνες, θα γίνουν ή το διήμερο 28 ή 29 Νοεμβρίου ή στις 12 και 13 Δεκεμβρίου. Οσο για το δεύτερο παιχνίδι, τον αγώνα ρεβάνς, θα διεξαχθεί σε μία ημερομηνία μεταξύ 19 και 23 Δεκεμβρίου.
Η 19η και η 20η Δεκεμβρίου βέβαια, μάλλον πρέπει ήδη ν’ αποκλειστούν, αφού την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ δίνει τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου (15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα) στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Ετσι το πιθανότερο είναι η ρεβάνς να διεξαχθεί στις 22 ή 23 Δεκεμβρίου.
Η ακαδημία Πλαταμώνα, είχε κερδίσει το καλοκαίρι την άνοδό της στην Φούτμπολ Λιγκ 2, αλλά το ΑΦΜ της αγοράστηκε ουσιαστικά από τον Αιγινιακό. Υπάρχει περίπτωση το ματς να μην γίνει στο Αιγίνιο, αλλά στην Κατερίνη για να είναι το γήπεδο μεγαλύτερης χωρητικότητας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ομάδα της Πιερίας. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι το έργο του ΠΑΟΚ για πρόκριση γίνεται ευκολότερο, αφού αποκλείστηκε η ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Για Ιανουάριο οι πιθανές αναμετρήσεις με τον Αρη

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει από χθες ότι θ’ αντιμετωπίσει οριστικά τον Αιγινιακό σε διπλά παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να περιμένει για να διαπιστώσει αν στην επόμενη φάση (τα ματς της οποίας θα γίνουν τον Ιανουάριο) αντιμετωπίσει τον Αρη. Ο πιθανός αντίπαλος των κίτρινων θ’ αναδειχθεί σήμερα, καθώς ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχεται την Καλλιθέα και ο νικητής θα παίξει σε διπλά παιχνίδια με τον Αρη. Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος στον θεσμό του κυπέλλου, όλα τα ματς είναι διπλά, από την επόμενη φάση και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου