Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ώρα για γκολ για τον Σαλπιγγίδη


Για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α' Εθνική ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Στην Κέρκυρα το προσεχές Σάββατο (27/10) θα έχει την τελευταία ευκαιρία να βρει τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πριν φύγει και ο Οκτώβριος... Φαίνεται ότι μάλλον ήρθε η ώρα του…
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακόμη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει φέτος σε επίσημο ματς με τον ΠΑΟΚ. Σκόραρε το πολύ σημαντικό γκολ της Εθνικής μας την προηγούμενη εβδομάδα στο διπλό που κάναμε μέσα στη Σλοβακία με 0-1, αλλά με τον Δικέφαλο ακόμη δεν έχει γκολ σε 7 συμμετοχές. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει παίξει ακόμη και ολόκληρο 90λεπτο!
Για την ακρίβεια από τις 7 συμμετοχές που έχει κάνει οι 4 ήταν ως αλλαγή και μόνο 3 φορές ήταν βασικός, αλλά σε αυτές δεν έπαιξε σε όλο το ματς.
Από τον πάγκο μπήκε σε τέσσερα ματς:
**Στις 2/8/12 έπαιξε στα τελευταία 8 λεπτά στο 0-2 με την Μπνέι Γιεχούντα
**Στις 23/8/12 μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο 2-1 με τη Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα
**Στις 30/9/12 μπήκε αλλαγή στο 79' στο 4-1 με τον Άρη
**Στις 20/10/12 μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο 1-0 με την ΑΕΚ
Βασικός ήταν μόνο σε τρία ματς:
**Στις 9/8/12 έπαιξε 71 λεπτά στο 4-1 με την Μπνέι Γεχούντα 4-1
**Στις 26/8/12 έπαιξε βασικός μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο 1-0 με τον Πανθρακικό (σε εκείνο το παιχνίδι τραυματίστηκε καθώς έσπασε ένα δάκτυλο του ποδιού του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου)
** Στις 6/10/12 ήταν η πιο πρόσφατη συμμετοχή του στην 11άδα στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο όπου αγωνίστηκε μέχρι το 71'.
Πάντως, αν προσθέσουμε το χρόνο συμμετοχής του και στα 7 φετινά ματς που αγωνίστηκε, είναι λίγο κάτω από τα 300 αγωνιστικά λεπτά (296 για την ακρίβεια).
ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΕΚ
Πριν το ματς με την ΑΕΚ, ο “Σάλπι” είχε μόλις 1 τελική προσπάθεια για γκολ στα τρία ματς πρωταθλήματος που είχε παίξει (στα 45 λεπτά με Πανθρακικό, στα 11 λεπτά με Άρη και στα 71 λεπτά με ΟΦΗ). Απέναντι στην ΑΕΚ ο Σαλπιγγίδης σε ένα 45λεπτο (και παρότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 10 παίκτες από το 70' και μετά λόγω της αποβολής του Λόρενς) είχε τρεις τελικές προσπάθειες και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά σε γκολ.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (που τον κράτησε εκτός δράσης όλον τον Σεπτέμβριο), έχει αρχίσει να παίρνει και ρυθμό και μένει να δούμε στην πράξη την έναρξη της φετινής του επαφής με τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Άλλωστε για έναν παίκτη με 9 σερί σεζόν με 10+ γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, περιμένεις να διευρύνει το σερί του... Ο “Σάλπι” απόντος και του τιμωρημένου Λόρενς επιστρέφει σίγουρα στην 11άδα του Δικέφαλου για το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου