Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Προσωρινά εκτός δράσης οι Γκαρσία και Ρομπέρ

Ολοκληρώνεται σήμερα ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Κέρκυρας, αν και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να έχει καταλήξει στους παίκτες που θα εμπιστευτεί για την αρχική ενδεκάδα. Τα σχέδια του 43χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να επηρεαστούν από το γεγονός ότι δύο από τους παίκτες που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, οι Πάμπλο Γκαρσία και Μπερτράν Ρομπέρ γυμνάστηκαν μόνοι τους λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ωστόσο η κατάστασή τους δεν προκαλεί ανησυχία, σχετικά με τη συμμετοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου.
Ετσι, οι απουσίες της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να περιοριστούν σ’ αυτές των τιμωρημένων Λόρενς και Κάτσε, όπως και του προερχόμενου από τραυματισμό Γεωργιάδη. Ο τελευταίος ακολούθησε και χθες πρόγραμμα θεραπείας και θα υπολογίζεται από τον Δώνη ενόψει του αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ
Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του την τακτική που θ’ ακολουθήσουν στο ματς του Σαββάτου. Στη διάρκεια της προπόνησης διεξήχθη οικογενειακό διπλό, στο οποίο δεν συμμετείχαν οι Γκαρσία και Ρομπέρ.
Ο Χακόμπο διατηρεί το προβάδισμα για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ οι Κουμάλο και Κατσικάς θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ετο θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν χθες ο Σταφυλίδης κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας.
Στη μεσαία γραμμή, ο Δώνης πέρασε τον Λίνο στα αριστερά αντί του Ρομπέρ, ενώ στα δεξιά τοποθέτησε τον Πέλκα αντί του Φωτάκη. Ο τελευταίος, ελλείψει του Γκαρσία, μετατέθηκε στον άξονα δίπλα στον Λάζαρ. Οσο για την επίθεση, οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης αποτέλεσαν το δίδυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου