Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Και τώρα ντέρμπι για 2η θέση με Πανιώνιο!

Ο ΠΑΟΚ έχει και δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική. Μετά από το ματς με την Κέρκυρα, ο Δικέφαλος δοκιμάζεται την προσεχή Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 17:15 στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος είναι μέχρι στιγμή φέτος η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος.
Ποιος θα φαντάζονταν αλήθεια, ότι το ματς Πανιώνιος – ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική θα είναι το ντέρμπι της Superleague για τη 2η θέση της βαθμολογίας; Οι Νεοσμυρνιώτες μετά από τις 8 πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται στη 2η θέση με 18 βαθμούς περνώντας πάλι πάνω από τον ΠΑΟΚ ο οποίος μένοντας στο 0-0 με την Κέρκυρα υποχώρησε ξανά στην 3η θέση με 17 βαθμούς.
Ο Πανιώνιος μετράει έξι νίκες σε οχτώ ματς και έτσι έχει καταφέρει να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του τόσο ψηλά στη βαθμολογία μετά από 8 αγώνες.
Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Δώνης θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Πανιώνιο και τους Λόρενς και Κάτσε που εξέτισαν τις ποινές τους, αλλά λογικά και τον Ρομπέρ, ο οποίος είχε ενοχλήσεις και έχασε το ματς με την Κέρκυρα, αλλά λογικά θα είναι έτοιμος για τη μάχη της Νέας Σμύρνης…
Ο Δώνης έδωσε ρεπό για σήμερα Κυριακή (28/10) στους παίκτες του και από Δευτέρα  (29/10) πρωί (11:30) θα μπουν στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου